Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Pistol De Spălat Auto Baseus Baseus - Sprinkler, Spălătorie Auto 15 M - Negru (GF5) CPGF000101

169 Lei
Pistol De Spălat Auto Baseus Baseus - Sprinkler, Spălătorie Auto 15 M - Negru (GF5) CPGF000101Pistol de spălat auto Baseus - sprinkler, mașină de spălat 15 m - negru (GF5)
Un gadget util pentru toți proprietarii de mașini . Pistolul de spălat auto Baseus GF5 poate fi atașat la mai multe tipuri de robinete , este ergonomic și minimalist . Oferă presiunea potrivită - are până la cinci moduri de pulverizare . În plus, este extrem de ușor de utilizat .
Specificație: Marca: Baseus Model: GF5 Material: aluminiu, ABS, TPE, poliester Dimensiuni: 196,3 x 157,3 x 38 mm Lungimea furtunului telescopic: 15 m Greutate: aprox. 225,6 g Culoare neagra Cele mai importante avantaje ale pistolului de spălat auto Baseus GF5: Oferă putere mare de pulverizare . Pistolul de pulverizare are patru elemente incorporate care cresc presiunea apei Are 5 moduri de pulverizare : duș cu ploaie, ceață mare (pentru curățarea plafonului), ceață mică (pentru curățarea caroseriei), presiune mare (pentru curățarea roților) și presiune scăzută (pentru curățarea geamurilor) Simplu de utilizat . Modul se schimbă cu o duză, iar debitul de apă este controlat de un singur buton Estetic și minimalist . Aspersorul are un finisaj elegant, mat, iar mânerul confortabil, ergonomic, se potrivește bine în mână Ușor de depozitat, furtunul are o structură telescopică - atunci când este umplut cu apă poate fi extins de trei ori și este mai ușor să-l clătiți din apă Va rezista la temperaturi mai ridicate și mai scăzute . Manerul este din metal iar furtunul este din TPE cu o durata de viata indelungata Compatibil cu majoritatea robinetelor : are un întrerupător mamă, tată și un adaptor pentru robinete fără filet Poate fi folosit nu numai pentru spălarea mașinii . Aspersorul este util si in gradina sau pentru curatarea terasei
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 19 Iul 2024, 05:01
8
vizualizări