Power Bank Ultrasubțire Baseus Blade 100W 20000mAh Negru PD QC SCP FCP (PPDGL-01)

557 Lei
Power Bank Ultrasubțire Baseus Blade 100W 20000mAh Negru PD QC SCP FCP (PPDGL-01) Baseus Blade Ultrathin Power Bank 100W 20000mAh negru cu suport pentru protocoale PD QC SCP FCP Powerbank-ul ultra-subțire al cunoscutului și respectat brand Baseus este un dispozitiv cu posibilități mari. Puterea maximă puternică de 100 W vă permite să încărcați laptopuri! Folosești mai multe dispozitive electronice în același timp ? Călătorești des sau ești departe de casă și nu ai întotdeauna ocazia să-ți încarci telefonul, tableta sau laptopul? Baseus Baseus este o soluție pe care o veți aprecia. Aparatul nu are doar un design interesant si elegant , se caracterizeaza si printr - o capacitate mare . Astfel, puteți încărca cu ușurință bateria smartphone-ului dvs. de mai multe ori.
Specificație: Marca: Baseus Capacitate: 20000mAh (74Wh) Tensiune de intrare USB tip C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/3.25A Tensiune de ieșire USB: 4,5 V/5 A (SCP), 5 V/4,5 A (SCP), 5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/2,5 A Tensiune de ieșire USB Type-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/5A Greutate: 520 g Dimensiuni: 162 x 143 x 18mm Ieșire USB: 2 Ieșire USB tip C: 2 Cele mai importante caracteristici: Finisaj modern - designul futurist al dispozitivului va mulțumi fiecare fan al gadgeturilor frumoase Protecția dispozitivelor împotriva supraîncălzirii Protecție la supraîncărcare Afișaj digital, foarte lizibil - datorită acestuia veți ști când are nevoie de încărcare powerbank Suport de încărcare rapidă Mâner practic de transport Powerbank-ul ultrasubțire cu o lățime de numai 18 mm se potrivește cu ușurință într-o geantă de laptop! Corp ultra-subțire, putere puternică Power Bank-ul Baseus este un produs care te va surprinde prin finisaj. Dispozitivul are doar 18 mm grosime, dar se distinge printr-o capacitate mare - de până la 20.000 mAh și o putere maximă puternică de 100 W. Puterea dispozitivului vă permite să încărcați laptopuri care acceptă încărcare de până la 100W!
Soluții moderne pe care le veți aprecia Dispozitivul garanteaza incarcarea rapida a echipamentului conectat la acesta. Aceasta înseamnă că în doar câteva minute îți vei putea încărca telefonul la nivelul maxim al bateriei. Există, de asemenea, un afișaj digital pe partea din față a power bankului. Cu ajutorul acestuia, puteți verifica exact cât procent din energie a rămas în dispozitiv. Aceasta este o mare comoditate, datorită căreia, dacă este necesar, veți putea să reîncărcați gadgetul și să-l utilizați din nou, fără să vă temeți că se va epuiza în curând.
Nivel ridicat de securitate Powerbankul Baseus a fost echipat cu o serie de protecții pentru a vă proteja echipamentul în timpul încărcării. În primul rând, are un sistem de protecție împotriva supraîncărcării dispozitivului, precum și împotriva supraîncălzirii. Datorită lor, poți fi sigur că telefonul tău nu va fi deteriorat în timpul încărcării.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Apr 2024, 05:11
3
vizualizări