Scaner Uniden SDS100EDN, DMR Activat, NXDN Activat PNI-SDS100EDN

5720 Lei
Scaner Uniden SDS100E cu DMR si NXDN Activat
Un scaner portabil practicCu un ecran generos, o tastatura alfa numerica, precum si multe caracteristici diferite, cum ar fi „Inchidere apel”, care va detecta semnalele din apropiere  il fac un scaner manual foarte popular pentru ascultarea transmisiunilor de banda aeriana.
E capabil sa primeasca atat transmisii de aeronave, institutii civile, comerciale, militare, servicii publice de urgenta si multe altele De asemenea, va primi comunicatii de urgenta, marine, amatori (radioamatori) si alte comunicatii.
Se livreaza complet cu o antena, alimentator, clema pentru centura si manual de utilizare. Gama de frecventa este de 25-1300 MHz (cu goluri).Moduri de lucruScaner-ul Uniden SDS100EDN va permite, de obicei, sa setati fie AM (Amplitude Modulation), fie FM (Frequency Modulation). Poate avea, de asemenea, NFM (Narrow FM), WFM (Wide FM) si FMB. Mai multe detalii despre fiecare banda in parte regasiti in manualul de utilizare al produsului.
Acest model vine cu functiile DMR si NXDN activate. Cautare si scanareAtunci cand utilizati scaner-ul, puteti folosi modul „Cautare” in care cauta printr-o gama de frecvente pana cand se opreste cand gaseste o transmisie pe care sa o ascultati, sau puteti utiliza modul „Scanare” unde stocati frecvente specifice in scaner si va scana doar prin aceste frecvente pana cand va gasi o transmisie.Sistemul inovativ de organizare a canalelor se bazeaza pe structura frecventelor si stocarea lor in menoriie in mod dinamic. Sistemul  se numeste DMA ( Dynamic Memory Architecture) si ofera o organizare mult mai eficienta a canalelor, frecventelo si emisiilor receptionate.Gama scaneruluiCu ajutorul scaner-ului Uniden SDS100EDN preluati cu usurinta transmisii de la aeronave in aer, deoarece nu exista obstacole intre dvs. si aeronave, dar este posibil sa nu auziti turnul de control al unui aeroport din apropiere, deoarece exista obstacole, cum ar fi dealurile si cladirile etc. Daca doriti sa auziti turnul de control, precum si avionul, atunci ar trebui sa va aflati in vecinatatea aeroportului. 
X
Detalii tehnice .table_mo tr:nth-child(odd) { background-color:#eee; } .table_mo tr:nth-child(even) { background-color:#fff; } Identificare produs Cod produs PNI-SDS100EDN Culoare Negru Caracteristici Putere audio 1 W Alimentare Acumulator 5400mAh Li-ion Dimensiuni 65x50x167 mm Display LCD color 2.4 inch Greutate 337 g Temperatura utilizare -10 ~ +40 grade C Benzi scanabile 25-512 MHz
758-824 MHz
849-869 MHz
895-960 MHz
1240-1300 MHz Conector casti 3.5mm Slot card Micro SD Da Alte functii Trunk Tracker X
APCO P25 Phase I and II
Motorola, EDACS, and LTR Trunking
DMR Tier II
Single-Channel DMR (activat preplatit)
NXDN 4800 and 9600 (activat preplatit)
Location-Based Scanning
USA / Canada Radio Database
ZIP Code Selection for Easy Setup
Close Call ™ RF Capture with Do Not Disturb
8 GB microSD inclus
Soft Keys for Intelligent UI
Recording, Playback, and Replay
Temporary Avoid
Fire Tone-Out Alert
System Analysis and Discovery
CTCSS / DCS / NAC / RAN / Color Code Decoding
S.A.M.E. Weather Alert
Enhanced Dynamic Memory
Preemptive Trunking Priority
Fully Customizable Scanning with your own Favorites Lists
Backlit Keypad
Channel Volume Offset
PC Programming and Control
USB Connectivity and Charging
Free Sentinel Software keeps the SDS100E database and memory up to date Functii Blocare taste Da Ecran iluminat Da Continut pachet Scanner Da Antena Da Clip centura Da Alimentator Da Cablu USB Da Manual de utilizare Da
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 09 Mar 2024, 05:18
1
vizualizări