Set 2 Buc Turtle Wax All Metal Polish Polish Pentru Metal 300ML FG52792

70 Lei

Set 2 Buc Turtle Wax All Metal Polish Polish Pentru Metal 300ML FG52792



Descriere:
Agenții de polisare avansați îndepartează contaminarile, oxidarea și zgarieturile fine și oferă claritatea extremă pentru rezultate profesionale.Inhibitori de coroziune special formulați ajută la prevenirea reapariției ruginii
Stralucire si protectie pentru toate metalele, cromul, rotile, garnituri si multe altele
Sigur pentru toate suprafețele metalice, inclusiv crom, billet, aluminiu, alamă, cupru și oțel inoxidabil
Aceasta Pasta Polish Metale Turtle Wax All Metal Polish, 300ml pentru aluminiu, alama, cupru si crom va elimina rugina de la orice finisare metalica a masinii tale de la roti la teava de esapament.
Nu numai ca aceasta formula inovatoare sparge cu usurinta rugina, praful de frana si petele dure de carbon; are, de asemenea, inhibitori speciali de coroziune care previn deteriorarea ulterioara a finisajelor nou restaurate.
Nu exista o modalitate mai buna de a curata in profunzime si de a restabili rotile uzate, cromate si accentele la o stralucire asemanatoare oglinzi decat aceasta reparatie de rugina all-in-one!
Poti folosi chiar si acest compus de polish pentru a spori corpuri de iluminat metalice uzate si oxidate, cum ar fi chiuveta de bucatarie sau de baie, facandu-ti viata mai usoara atat in interior, cat si in exterior.
Cantitate: 300 ml


Cod: FG52792


Producator: Turtle Wax
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
4
vizualizări