Set 50 bucati Manusi Grippaz negre, Nitril, groase si rezistente, marimea XL

40 Lei
Manusile Grippaz din nitril in varianta negru si portocaliu sunt destinate urmatoarelor domenii de activitate, cum ar fi: uz general, vopsitori auto, service-uri auto, instalati electrice auto, vulcanizari auto etc.

Aceste manusi sunt de 2.5 ori mai rezistente de cat nitrilul clasic de examinare. Manusile sunt compuse din nitril organic special conceput pentru a oferi performante excelente impotriva lichidului de frana si ambreiaj, uleiului hidraulic si de motor, grasimii, inalbitorilor, peroxidului de hidrogen, sodiului hidroxid si altor solventi.

Avantajele produsului nostru sunt urmatoarele:

Suprafata tip solzi de peste
Rezistenta chimica
Dexteritate maxima
Latex free
Rezistenta la rupere
Manusile Grippaz sunt fabricate cu o formula speciala de NBR(cauciuc nitrilic). Aspectul inovator al acestora cu textura tip solzi de peste pe ambele suprafete, asigura o potrivire perfecta fie pe mana stanga, fie pe cea dreapta. Datorita compozitiei speciale, manusile au o rezistenta superioara la majoritatea agentilor de curatare. Compusul din nitril al manusilor in contact cu pielea si caldura umana se relaxeaza si se muleaza perfect pe forma mainii, asigurand o fixare sigura si confortabila.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 25 Apr 2024, 10:43
2
vizualizări