Set De Accesorii Baseus Pentru Mașina De Lustruit Fără Fir CRDLQ-B01 3 Buc (CRDLQ-C01)

38 Lei
Set De Accesorii Baseus Pentru Mașina De Lustruit Fără Fir CRDLQ-B01 3 Buc (CRDLQ-C01) Set de accesorii pentru mașina de lustruit fără fir CRDLQ-B01 Baseus (CRDLQ-C01)
Aveți deja o mașină de lustruit Baseus CRDLQ-B01? Acesta este trusa pentru tine. Alegeți o sursă de trei tampoane de lustruit, astfel încât să puteți îngriji mai bine caroseria mașinii sau podeaua din lemn acasă . Suprapunerile sunt realizate din burete și lână de înaltă calitate pentru a lucra și mai ușor cu ceară tare .
Specificație: Marca: Baseus Model: CRDLQ-C01 Tipuri de suprapuneri: burete cu suprafata ondulata burete cu o suprafață plană de lână Dimensiuni: diametru 125 mm Cele mai importante avantaje ale setului de accesorii de lustruire Baseus: Suprapune compatibile cu mașina de lustruit Baseus CRDLQ-B01 , care sunt atașate cu Velcro Setul include trei tipuri de suprapuneri : două din burete și unul de lână, datorită cărora puteți lustrui comod și rapid caroseria mașinii sau podeaua din lemn. Foarte usor de folosit . Începeți cu o suprapunere cu o suprafață ondulată, apoi treceți la un burete plat. Continuați epilarea cu ceară până când ceara este aplicată uniform. Lăsați ceara să se usuce și apoi atingeți capacul de lână
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Apr 2024, 05:27
5
vizualizări