Sistem solar Ideal Camping PNI GreenHouse H01 30W acumulator 12V/7Ah USB/Radio/MP3 2 becuri LED

349 Lei

Sistemul solar fotovoltaic PNI GreenHouse H01 30W cu acumulator 12V/7Ah, USB/Radio/MP3, 2 becuri LED,  poate fi utilizat in camping, in rulota, sau in orice aplicatie mobila pentru iluminat, si incarcare USB sau 12V pentru electronice mici pe perioade de pana la 12 de ore in functie de consumatori. Contine 2 becuri cu LED si are urmatoarele atu-uri: design deosebit, dimensiuni reduse, aplicabil pe perete, acumulator de capacitate mare, sistem de protectie la supratensiune si suprasarcina, stand-by automat, si LED-uri de informare stare incarcare si dispozitiv. In plus unitatea de incarcare are radio FM si MP3 player incorporat, pentru asculta muzica favorita oriunde va aflati.


Practic, este ajutorul dumneavoastra in calatorie, fie ca sunteti intr-o zona izolata, in camping sau in timpul unei pene de curent.


Becurile se alimenteaza direct de la acumulatorul sistemului si pot fi utilizate ca lampi de veghe

Datorita sistemului special de agatare, acestea pot fi usor agatate de orice suport atat in casa sau atunci cand sunteti in camping

Acumulator reincarcabil 12V ~ 7 Ah

Alimentare / Incarcare: Solara sau la priza 220~240V, 50/60Hz

Timp de incarcare: 4~10 ore

Permite incarcarea diverselor device-uri prin portul USB

Doua becuri cu LED SMD

Incarcare solara prin intermediul panoului solar: 10W

Iesire USB 5V

Material: ABS+PC

Putere led: 3W

Putere panou solar: 10W

Sistemul solar fotovoltaic PNI GreenHouse H01 portabil este solutia completa pentru camping, rulota, sera sau orice aplicatie mobila, oferind o sursa de lumina si incarcare USB sau 12V pentru electronice mici pentru perioade de pana la 12 ore de functionare in functie de consumatori. Sistemul este plug and play, gata de functionare.

 

 

Radio FM si MP3 player

Unitatea centrala a sistemului dispune si de un radio FM incorporat si optiunea de redare MP3 de pe memorie USB sau card SD. Radio-ul FM poate receptiona peste 20 canale radio.

Economie de energie 80%

Cu o putere de 10W, panoul solar poate incarca acumulatorul unitatii centrale in aproximativ 7 ore de soare puternic si are o durata de viata de aproximativ 25 ani.

Atenție, dacă cerul este înnorat puterea de încărcare a acumulatorului scade.

 

 

Autonomie pana la 12 ore

Acumulatorul incarcat complet poate oferi o autonomie de pana la 12 ore de functionare cu 2 becuri de 3W sau alte electronice de mici dimensiuni conectate.

Puteti comanda aparatul in deplina siguranta on line sau telefonic, urmand a fi livrat prin curier rapid/posta, plata facandu-se numai in momentul primirii produsului!

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 29 Oct 2023, 01:10
54
vizualizări