Adaugă anunț

Sistemul tip platforma Thule EasyBase 949 cu prindere pe carligul de remorcare Holiday Bags

1223 Lei
Sistemul tip platforma Thule EasyBase 949 cu prindere pe carligul de remorcare Holiday Bags
Sistemul tip platforma Thule EasyBase 949 cu prindere pe carligul de remorcare Holiday Bags

Sistemul tip platforma Thule EasyBase 949 este o solutie ingenioasa, 4-in-1, de transport pe carligul de remorcare.Sistemul tip platforma Thule EasyBase 949 este o solutie ingenioasa, 4-in-1, de transport pe carligul de remorcare.


Cu ajutorul accesoriilor optionale: cosul EasyBasket 948-3, adaptorii pentru biciclete EasyBike 948-1si 948-2, cutia de portbagaj BackUp 900 sau geanta EasyBag 948-4 suportul pentru carligul de tractiune Thule EasyBase 949 isi poate transforma cu usurinta functionalitatea.

Este realizat din otel de calitate, durabil in timp, iar montarea si demontarea lui se face cu usurinta,doar prin infiletarea unui surub.

Suportul Thule EasyBase 949 este dotat cu dispozitiv pentru numar de imatriculare prevazut cu lampi de iluminare si semnalizari ce se conecteaza la priza carligului de remorcare prin sistemul clasic de sapte pini, iar capacitatea maxima de incarcare este de 50 kg.


Nr. biciclete ce pot fi transportate
- 1 bicicleta - Thule EasyBike 948-1
- 2 biciclete - Thule EasyBike 948-2
- 3 bicicclete -Thule EasyBike 948-1 + Thule EasyBike 948-2  

Holiday Bags, o gama de produse premium destinate amatorilor de plimbari, deplasari, calatorii sau pur si simplu pentru soferii de zi cu zi, sau pentru familiile mari. Sunt ideale pentru persoanele active, care din varii motive calatoresc, si cum bagajele de calitate, sistemele de prindere si transport sau accesoriile utile auto ar trebui sa fie nelipsite in timpul calatoriilor pentru siguranta dvs., atunci venim in intampinarea acestor nevoi, asigurandu-va o deplasare lipsita de griji si un sejur pe masura!


Si pentru ca putem afirma cu tarie ca va garantam calitatea, putem garanta prin ea si siguranta, confort, estetica, utilitate, inovatie si durabilitate, deoarece toate produsele noastre poarta amprenta liderilor de piata in domeniul in care activeaza! Toate sunt produse testate intensiv, cu feed-back-uri pozitive din partea cumparatorilor nostri, avand traditie si longevitate in domeniu! Deci, acum ca avem totul pregatit haideti sa ne plimbam si sa calatorim!Producator:Thule
Cod:OELA1-TA949
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 05 Apr 2019, 08:23
18
vizualizări