Splitter încărcător Auto Baseus 2x USB 3.1A 17W + 2x Priză Brichetă 80W Negru (CRDYQ-01)

65 Lei
Splitter încărcător Auto Baseus 2x USB 3.1A 17W + 2x Priză Brichetă 80W Negru (CRDYQ-01) Splitter încărcător auto Baseus 2x USB 3.1A (17W) + 2x priză brichetă (80W)
Echipamentul din fabrică al mașinii dumneavoastră nu îndeplinește întotdeauna cerințele de estetică, calitate sau siguranță. Acordați atenție brichetei și vedeți cu ce o puteți înlocui. Marca Baseus oferă un încărcător auto de designer cu două intrări suplimentare pentru brichetă realizate în întregime din metal. Acest material clasic oferă elementului un aspect luxos și o durabilitate peste medie. Datorită dimensiunilor sale compacte, ocupă un spațiu minim în interiorul vehiculului - autoturism, dubă de livrare, SUV. Intrarea dublă oferă multe posibilități, de exemplu pentru conectarea unei camere auto.
Specificație: Incluse: Două elemente de dimensiuni 64x50.4mm (încărcător) și 26.8x57.75mm (mai ușor) Material: aliaj de aluminiu și plastic Lungime cablu: 60 cm Puterea maxima a conectorilor brichetei: 80W - 12-24V Puterea maximă a porturilor USB: 17W Tip conector: 2x USB Curent de încărcare USB: 5V / 3.1A max Diviziunea automată a tensiunii
Indiferent de portul la care conectăm telefonul, energia acestuia va fi reînnoită la viteza maximă posibilă. La încărcarea a 2 dispozitive, tensiunea va fi împărțită în mod corespunzător și adaptată la anumite dispozitive.
Încărcare sigură
În plus, accesoriul reglează tensiunea la nivelul de încărcare al dispozitivului. Reînnoirea energiei începe de la un nivel mai lent, apoi accelerează până la viteza maximă permisă, apoi după ce depășește 80%, încetinește din nou și încheie cu calm procesul de încărcare. În acest fel, având grijă de starea și siguranța bateriei.
Până la 2 dispozitive simultan
Cele 2 porturi vă permit să încărcați până la 2 dispozitive în același timp.
Durabilitate și durabilitate
Carcasa încărcătorului este realizată din aliaj de aluminiu de înaltă calitate. Rezistență ridicată + aspect elegant.
Iluminare de fundal cu LED
LED-ul încorporat facilitează localizarea și utilizarea accesoriului pe timp de noapte.
Brichetă 4 în 1 cu mai multe porturi de încărcare
O mașină pe care călătorești pentru afaceri sau cu familia ta are nevoie de mult mai mult decât un singur punct de încărcare. Bricheta Baseus poate avea până la patru (2x USB + 2x conectori pentru brichetă)! Încărcați-vă smartphone-ul, conectați camera mașinii sau alte dispozitive electronice în același timp (maximum 80W). Datorită ventuzelor solide, gadgetul poate fi plasat oriunde în interiorul mașinii.
Securitate
Încărcarea chiar și a mai multor dispozitive în același timp nu prezintă niciun risc. Fiecare intrare funcționează separat și are protecție la suprasarcină. Sunt echipate cu un mic cip care oprește alimentarea în caz de urgență, protejând bricheta de deteriorare.
În general, dispozitivul are mai multe măsuri de protecție împotriva: suprasarcina supratensiune supraîncălzire consum excesiv de curent scurt circuit Datorită prezenței unei cleme cu arc, bricheta rămâne ferm în poziție și funcționează fiabil chiar și atunci când conduceți peste denivelări.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Apr 2024, 05:11
4
vizualizări