Statie De Incarcare Vehicule Electrice Oe Mini Wallbox 22 kW, Tip 2, IEC Generatia 3 61905A1E1C1

3990 Lei


Statie De Incarcare Vehicule Electrice Oe Mini Wallbox 22 kW, Tip 2, IEC Generatia 3 61905A1E1C1



Descriere:
Wallbox Gen. 3 este o stație de încărcare de acasă pentru toate vehiculele electrice cu baterie (BEV) și vehiculele electrice hibride plug-in (PHEV). Aceasta înseamnă că vă puteți încărca vehiculul în siguranță, rapid și independent acasă.
Pe lângă dimensiunile sale compacte și care economisesc spațiu în designul Mini, cutia de perete oferă și o gestionare convenabilă a cablurilor, inclusiv o priză și un suport de perete.
Cablajul de la instalația casei la wallbox precum și protecția este specifică fiecărei piețe și caz de racordare și este determinată de specialist la fața locului.
Deoarece vehiculele hibride și electrice sunt proiectate pentru capacități de încărcare specifice, vitezele de încărcare diferă în funcție de vehicul. Hibrizii plug-in Mini, de exemplu, sunt încărcați exclusiv cu curent alternativ (AC) și au o viteză maximă de încărcare de 3,7 kW. Viteze mai mari de încărcare sunt disponibile pentru mașinile pur electrice: încărcare AC (curent alternativ) până la 11 kW.
Încărcare sigură și rapidă: în comparație cu cablul de bază OUC furnizat împreună cu vehiculul, wallbox-ul realizează un timp de încărcare semnificativ mai scurt
Ușor de utilizat și gestionarea comodă a cablurilor: Cablul poate fi atârnat pe suportul de cablu și există și un suport pentru priză
Design și funcționalitate: Cutia de perete este compactă și economisește spațiu și este realizată din materiale robuste, rezistente la intemperii, pentru utilizare în interior și exterior
Instalare rentabilă: detectarea erorilor DC este deja integrată în wallbox și contribuie astfel la economii semnificative ale costurilor de instalare
Plug & Play: Dacă ștecherul este conectat la vehicul, procesul de încărcare începe automat, fără a mai fi necesari pași de operare suplimentari


Date tehnice:
Dimensiuni (L x A x A): 366 x 455 x 202 mm
Greutate: 8 kg
Putere de încărcare: timp de încărcare mai scurt de la 7,4 kW (1PH) până la 22 kW (3PH)
Standard de încărcare: IEC 61851, UL/SAE-J1772
Tensiune de conectare: 230V, 230/400V 3N
Frecvența rețelei: 50/60 Hz
Tip de conectare: 0 A6, A, 10 A, 12 A, 16 A, 20 A, 24 A sau 32 A (trifazat sau monofazat)
Clasa de protectie: IP54 / IK08
Condiții ambientale admisie: -40 °C până la +50 °C
Cablu: montat permanent, cablu de încărcare de tip 2 (5 metri) cu priza vehiculului asociat


Securitate:
Toate componentele instalate sunt certificate conform standardelor internaționale și testate de Bmw Group.
Bmw Group, împreună cu un partner, oferă instalații profesionale de către un electrician.
Wallbox-ul oferă un nivel ridicat de securitate în toate țările prin îndeplinirea tuturor cerințelor specifice țării, precum și clasa de protecție electrică IP65 și clasa de protecție mecanică IK09.
Cutia de perete conține toate modulele legate de siguranță pentru încărcarea sigură și fiabilă a vehiculului.


Functionalitate:
Wallbox-ul poate fi conectat flexibil și ușor la rețeaua de acasă.
Wallbox-ul acceptă funcția specifică „încărcare controlată în timp”. Acest lucru face posibilă încărcarea vehiculelor numai la anumite ore, de ex. B. pentru a profita de tarifele electrice deosebit de ieftine.
Preaer condiționat a vehiculului: temperatura din vehicul poate fi presetată. Dimineața veți găsi un vehicul care este încărcat și deja preîncălzit sau răcit. Energia necesară pentru aceasta este furnizată prin wallbox atunci când vehiculul este conectat și, prin urmare, este economisită în timpul conducerii - pentru a maximiza autonomia.
Afișarea stării wallbox-ului este afișată de o bară LED pe partea din față a wallbox-ului. Datorită acestui afișaj de pe wallbox, puteți vedea întotdeauna starea actuală de încărcare, chiar și de la o distanță mai mare.
Cu aplicația Wallbox Service, wallbox-ul poate fi ținut la zi, pot fi modificate o varietate de setări și starea curentă a dispozitivului poate fi accesată în orice moment. Există, de asemenea, informații și sfaturi pentru depanare.


Caracteristici:
-Produsul este nou Original Mini
-Pret pe bucata


Cod: 61905A1E1C1


Producator: Mini
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 24 Apr 2024, 05:09
2
vizualizări