Suport Auto-adeziv Magnetic Pentru Mașină Joyroom (planșa De Bord/cabină) Gri (JR-ZS314)

68 Lei
Suport Auto-adeziv Magnetic Pentru Mașină Joyroom (planșa De Bord/cabină) Gri (JR-ZS314) Suport auto-adeziv magnetic pentru mașină Joyroom (planșa de bord/cabină) gri (JR-ZS314)
Dimensiune mică, compatibilitate largă, economie de spațiu - Suportul magnetic pentru telefon Joyroom JR-ZS314 îți va ține telefonul în siguranță în toate condițiile și pe orice drum. Este realizat din material durabil și rezistent la temperatură. Suportul este extrem de ușor de utilizat și asamblat, vă permite, de asemenea, să rotiți telefonul la 360 de grade. Și datorită bazei flexibile, poate fi chiar lipită de suprafața curbată a cockpitului din mașină.
Specificație: Marca : Joyroom Model : JR-ZS314 Material : ABS, PC Compatibilitate : Toate telefoanele de 4-7 inchi Culoare : gri Cele mai importante avantaje ale suportului magnetic pentru telefon Joyroom JR-ZS314: Un suport sigur și sigur care va ține telefonul chiar și pe traseele dificile . În dispozitiv au fost încorporați magneți de neodim Se adaptează la orice formă a tabloului de bord . Baza mânerului este flexibilă, astfel încât va funcționa chiar și pe suprafețe curbate Se lipeste stabil de suprafata cockpitului din masina . Mânerul este atașat folosind benzi adezive puternice 3M Vă permite să setați telefonul pe verticală și pe orizontală . Capul torței se rotește la 360°> Nu blochează vederea șoferului . Manerul are dimensiuni mici Suport magnetic nou, îmbunătățit pentru mașină Faceți cunoștință cu telefonul magnetic pentru mașină Joyroom JR-ZS314 într-o versiune îmbunătățită. În interior, producătorul a construit până la șase magneți de neodim care vă vor ține telefonul stabil și ferm. Conform calculelor producătorului, o astfel de putere de atracție este capabilă să țină până la 3 kg! Așadar, poți fi sigur că datorită suportului JR-ZS314, telefonul se va sprijini în siguranță pe suport - chiar și pe cele mai accidentate drumuri. Se adaptează la orice formă a tabloului de bord Noul design al suportului magnetic pentru telefon Joyroom JR-ZS314 vă permite să îl lipiți de orice formă a tabloului de bord - chiar și curbat! Acest lucru este posibil datorită bazei flexibile, care este realizată dintr-un material puternic, dar moale. Astfel, puteți atașa suportul oriunde pe cockpit. La inaltimea volanului? Deasupra radioului auto? Sau poate mai aproape de geamul lateral? Acum alegerea este a ta. Suport magnetic pentru telefon usor de asamblat
Suportul magnetic pentru telefon Joyroom JR-ZS314 este gata de instalat imediat din cutie. Pe bază există o bandă autoadezivă (nano pad) de la 3M. Adezivul este extrem de puternic, dar in acelasi timp nu lasa urme dupa o eventuala indepartare. Deci nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic dacă decideți să vă dezlipiți mânerul. Suport magnetic care vă permite să rotiți telefonul la 360 de grade Îți place să folosești navigarea orizontală? Nimic greu. Suportul magnetic Joyroom JR-ZS314 are un cap rotativ care vă permite să vă rotiți liber telefonul la 360°. Datorită acestei soluții, poți ajusta poziția telefonului și unghiul de înclinare a acestuia în funcție de nevoile tale. Mic, dar puternic Acest suport auto extrem de mic vă permite să rămâneți în siguranță în toate condițiile. Aveți nevoie doar de o mână pentru a vă pune telefonul pe suport, ceea ce vă permite să vă concentrați mai bine pe condus. La fel de important, datorită dimensiunii sale, suportul nu va bloca vederea șoferului. Suport magnetic durabil și puternic Brandul Joyroom se concentrează pe soluții durabile și fiabile. Suportul magnetic JR-ZS314 este realizat din materiale solide cu durabilitate sporita. Dispozitivul va rezista la schimbări atât la temperaturi ridicate, cât și la cele scăzute (de la -33°C la +70°C), nu se va deforma sub influența căldurii. Este o soluție sigură pentru fiecare mașină.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 05 Apr 2024, 05:03
8
vizualizări