Suport Auto Dudao 15W Wireless Qi Charger Gravity Pentru Grila De Aerisire Neagra (F3PRO) F3PRO-BLACK

74 Lei
Suport Auto Dudao 15W Wireless Qi Charger Gravity Pentru Grila De Aerisire Neagra (F3PRO) F3PRO-BLACKSuport auto pentru încărcător Qi fără fir Dudao 15W Gravity pentru grila de aerisire neagră (F3PRO)

Suportul auto gravitațional Dudao cu încărcător wireless Qi este un gadget modern care va fi util fiecărui șofer. Acest echipament este responsabil pentru întreținerea stabilă a telefonului, chiar și în cazul suprafeței rutiere neuniforme. Avantajul mânerului este un braț de prindere durabil. În același timp, îl poți opera cu ușurință cu o singură mână, ceea ce nu se traduce în confort de condus. De remarcat este și încărcarea wireless, rapidă, datorită căreia telefonul este întotdeauna gata de utilizare.
Specificație: Marca: Dudao Tip: Suport auto cu încărcător wireless Putere de iesire: 5 / 7,5 / 10 / 15W Interfață de intrare: micro USB Mod de deschidere și închidere: gravitațional Setul contine: 1x suport cu încărcător wireless 1x clip pe grila de ventilatie Cele mai importante caracteristici: Aspect modern Construcție gravitațională Încărcarea rapidă a bateriei smartphone-ului dvs Întreținere stabilă a telefonului Rezistență la șocuri Operare extrem de ușoară cu o singură mână Dimensiuni compacte și greutate redusă Construcție gravitațională
Tehnologia modernă gravitațională permite suportului să se ajusteze la dimensiunea telefonului. Pune-l înăuntru și se va strânge. Acest gadget este cu siguranță mai convenabil decât modelele standard. Nu numai că arată bine, este și ușor de utilizat - chiar și cu o singură mână.
Încărcare instantanee a telefonului
Încărcătorul fără fir încorporat este responsabil pentru încărcarea extrem de rapidă a telefonului. Datorită acestui fapt, poți fi sigur că telefonul va fi întotdeauna gata de utilizare - chiar dacă folosești aplicații precum navigația în timp ce pe drum. În plus, confortul tău este influențat de lipsa cablurilor care ar putea interfera cu tine în timpul conducerii și reprezintă o amenințare dacă te încurci din greșeală în ele.
Durabilitate și instalare ușoară
Manerul este realizat din materiale de inalta calitate. Datorită acestui fapt, este extrem de rezistent la diferite tipuri de daune. Îl poți folosi mult timp fără probleme. În plus, poate fi și atașat cu ușurință - vă puteți ocupa de această sarcină, chiar dacă nu ați mai făcut-o până acum.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Apr 2024, 05:08
1
vizualizări