Suport Auto Gravitațional Dudao Pentru Grila De Ventilație Neagră (F5S Negru) 6970379615232

22 Lei
Suport Auto Gravitațional Dudao Pentru Grila De Ventilație Neagră (F5S Negru) 6970379615232Suport auto gravitațional Dudao pentru grila de ventilație Marca: Dudao Model: F5S Material: PC + TPE Instalare: grila de ventilatie Compatibilitate: dispozitive cu o latime de 63mm - 88mm si o grosime de max. 1 cm Un suport de mașină gravitațional pentru a fi montat pe grila de ventilație a mașinii . Gadgetul este extrem de ușor de utilizat, doar puneți telefonul pe el și fălcile se vor închide automat . Are o structură triunghiulară care asigură stabilitate în timpul conducerii, posibilități mari de reglare (inclusiv rotație la 360 de grade) și plăcuțe de cauciuc , datorită cărora nu vom zgâria fluxul de aer. Pentru aceasta o decupare specială care vă permite să conectați încărcătorul.
Totul a fost realizat din materiale de înaltă calitate ( PC + TPE ) și conceput pentru dispozitive mobile cu o lățime de la 63 mm până la 88 mm și o grosime de cel mult 1 cm .
Automatism complet
Suportul nu necesită ajustarea supărătoare a accesoriului la dimensiunea telefonului. Doar puneți dispozitivul pe el și fălcile se vor închide automat.
Fără zgârieturi, fără probleme cu vizibilitatea
Mânerul este atașat de grila de ventilație , astfel încât nu limitează în niciun fel vizibilitatea . În plus, are capace de cauciuc pe fălci pentru o instalare solidă fără a zgâria fluxul de aer.
Încărcare fără probleme din mers
Datorită unei decupaje speciale , puteți conecta cu ușurință cablul de încărcare la telefon și puteți încărca echipamentul chiar și în timpul conducerii . Nu este nevoie să renunțați la utilizarea dispozitivului.
Stabilitate și securitate
Designul triunghiular al accesoriului garanteaza stabilitatea si siguranta telefonului chiar si pe cele mai denivelate drumuri.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Apr 2024, 05:08
2
vizualizări