Suport Auto Pentru Aerisire Gravitațională Joyroom Gri (JR-ZS310) JR-ZS310-VENT

59 Lei
Suport Auto Pentru Aerisire Gravitațională Joyroom Gri (JR-ZS310) JR-ZS310-VENTSuport auto pentru aerisire gravitațională Joyroom gri (JR-ZS310)
Suportul auto gravitațional Joyroom JR-ZS310 este un gadget modern care va fi util fiecărui șofer. Acest echipament este responsabil pentru ținerea stabilă a telefonului, chiar și în cazul unei suprafețe de drum neuniforme. Avantajul suportului este un braț de prindere metalic durabil și capacitatea de a opera cu o singură mână, ceea ce se traduce într-o conducere confortabilă.
Specificație: Marca: Joyroom Tip: Suport auto gravitațional Material produs: ABS + aluminiu Dimensiuni: 96 x 100 x 52mm Mod de deschidere și închidere: gravitațional Scop: Telefoane mobile cu dimensiuni de la 4,7 la 6,8 inchi Setul contine: 1x mâner gravitațional Cele mai importante caracteristici: Aspect modern Design gravitațional Asistență telefonică stabilă Rezistență la șocuri Operare extrem de simplă cu o singură mână Dimensiuni compacte și greutate redusă Design gravitațional
Tehnologia gravitațională modernă permite suportului să se ajusteze la dimensiunea telefonului. Pune-l înăuntru și se va strânge. Acest gadget este cu siguranță mai convenabil decât modelele standard. Nu numai că arată bine, dar este și ușor de utilizat - chiar și cu o singură mână.
Durabilitate si asamblare usoara
Mânerul este realizat din materiale de înaltă calitate. Datorită acestui fapt, este extrem de rezistent la diferite tipuri de daune. Îl poți folosi cu ușurință pentru o lungă perioadă de timp. În plus, este și ușor de atașat - vă puteți ocupa de această sarcină chiar dacă nu ați mai făcut-o până acum.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Mai 2024, 05:32
0
vizualizări