Suport De Inel Magnetic Baseus Halo Suport De Telefon Argintiu (SUCH000012)

68 Lei
Suport De Inel Magnetic Baseus Halo Suport De Telefon Argintiu (SUCH000012) Suport de inel magnetic Baseus Halo suport de telefon argintiu (SUCH000012) Un accesoriu universal al cunoscutului și respectat brand Baseus va fi util oricărui utilizator de smartphone. Suportul magnetic ușor și compact vă permite să utilizați dispozitivul într-un mod confortabil în toate condițiile - doar desfaceți suportul.
Specificație: Marca: Baseus Material: aliaj de aluminiu Compatibilitate: smartphone-uri cu diagonala ecranului de 5,4" și mai mare Greutate: ~29g Dimensiuni: 57 x 47 mm (pliat) Important:
Daca ai un telefon cu functie de incarcare inductiva, monteaza suportul intr-un astfel de loc incat sa nu acopere bobina inductiva – astfel nu vei bloca posibilitatea incarcarii wireless. Un stand pe care îl vei avea mereu alături! Datorită bazei magnetice Baseus, nu va mai trebui să iei cu tine accesorii suplimentare în călătorie. Constructie din aliaj de aluminiu Dacă aveți un suport magnetic în mașină, puteți pune telefonul pe suportul din suport! Un mod infantil de simplu de a asambla un smartphone Suportul marca Baseus are o metodă magnetică de montare a suportului pentru smartphone. Doar puneți suportul în spatele smartphone-ului și... atât! Este chiar atât de simplu. Suportul magnetic oferă și o dezasamblare simplă care nu lasă reziduuri de lipici pe smartphone.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Apr 2024, 05:27
1
vizualizări