Suport Magnetic Dudao Pentru Mașină Încărcător Inductiv Qi 15W (compatibil MagSafe) Negru (F13)

113 Lei
Suport Magnetic Dudao Pentru Mașină Încărcător Inductiv Qi 15W (compatibil MagSafe) Negru (F13) Încărcător magnetic cu inducție Qi Dudao 15W (compatibil MagSafe) (F13)
Când călătoriți cu mașina, probabil că știți foarte bine că căutarea suportului și a cablului de încărcare perfecte poate fi extrem de plictisitoare. Nu este întotdeauna posibil să ajustați echipamentul potrivit la dimensiunea telefonului și, de multe ori, este necesar să îndepărtați capacul suplimentar, astfel încât să se potrivească în suport. Aceste probleme vor dispărea dacă alegeți un produs de la Dudao.
Specificație: Marca: Dudao Tip: Incarcator auto Metoda de încărcare: inductivă Metoda de montare: Pentru aerisire auto Metoda de montare a telefonului: Magnet puternic Posibilitate de setare: verticală sau în orice unghi (gamă completă 360 °) Putere: 15 W Conexiune: priză 12V / 24V ( nu este inclus încărcătorul auto ) Setul contine: 1x încărcător auto 1x Fălci pentru instalare în grila de ventilație 1x cablu USB - USB tip C 0,8m 1x inel metalic adeziv pentru încărcarea MagSafe Cele mai importante caracteristici: Poate fi încărcat fără a scoate carcasa Perfect pentru trasee mai lungi Dimensiunile compacte ale gadgetului Instalare convenabilă în grila de ventilație Design modern Soluție universală pentru telefon
Fiind într-o călătorie lungă cu mașina, cea mai frecventă problemă este un telefon plat. Acest lucru se datorează de obicei faptului că utilizați navigarea sau efectuați apeluri folosind un kit hands-free. Soluția la această problemă este încărcătorul cu inducție de la Dudao. Conectat la o priză auto standard de 12V / 24V, este folosit și ca încărcător și suport magnetic. Alegerea unui dispozitiv vă oferă două opțiuni.
Montare rapida si usoara a incarcatorului magnetic
Metoda de montare a încărcătorului magnetic Dudao este extrem de simplă. Setul include un vârf special care a fost adaptat la grila de ventilație a mașinii. Este atât de universal încât îl puteți ajusta cu ușurință la orice vehicul. Clema este puternică, o împiedică să se miște în timpul mersului - chiar și la pornirea bruscă sau la frânare. În plus, vârful de care este atașat telefonul este mobil, ceea ce vă permite să setați orice unghi ales.
Un gadget magnetic modern
Echipamentul este extrem de practic. După ce este montat în orificiul de ventilație al vehiculului, tot ce trebuie să faci este să aduci telefonul suficient de aproape pentru ca magnetul să-l atragă. Spre deosebire de alte soluții, magnetul folosit la acest model este atât de puternic încât nu trebuie să scoți de fiecare dată capacul suplimentar de pe telefon. Ține efectiv smartphone-ul într-o singură poziție. Nu trebuie să vă faceți griji că atunci când conduceți în gaură, acesta se va desprinde de încărcător.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Apr 2024, 05:08
1
vizualizări