Suport Magnetic Pentru Telefon Auto Ugreen Pe Sticlă Cockpit Negru (LP360) 90237-UGREEN

65 Lei
Suport Magnetic Pentru Telefon Auto Ugreen Pe Sticlă Cockpit Negru (LP360) 90237-UGREENSuport ventuză auto magnetic Ugreen pentru cockpit negru (LP360)
Un suport auto montat pe bordul mașinii. Gadgetul este ușor de utilizat, trebuie doar să puneți telefonul pe el pentru a-l stabiliza în poziția selectată. O gamă largă de ajustări și capace de cauciuc pentru a proteja împotriva zgârieturilor sunt avantajele sale valoroase care vor fi apreciate de fiecare utilizator.
Ușor de folosit
Suportul nu trebuie ajustat la dimensiunea telefonului. Puneți pur și simplu dispozitivul pe el - magneții vor face restul.
Rotire universală, din orice unghi
Butonul rotund permite rotirea liberă a smartphone-ului la un unghi de 360 ​​° C, datorită căruia utilizatorul poate aranja în mod liber echipamentul.
Fără zgârieturi, fără dificultăți de vizibilitate
Suportul este atașat de planșa de bord, datorită căruia nu restricționează în niciun fel vizibilitatea.
Încărcare ușoară din mers
Datorită decupajului, puteți conecta cu ușurință cablul de încărcare la telefon și puteți încărca echipamentul chiar și în timpul conducerii. Nu este nevoie să renunțați la utilizarea dispozitivului.
Stabilitate și securitate
Construcția bine gândită a accesoriului garantează stabilitatea și siguranța telefonului chiar și pe cele mai denivelate drumuri.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 06 Apr 2024, 05:08
1
vizualizări