Suport Pentru Smartphone Pentru Bicicletă Electrică Baseus Cu Panou Solar Integrat 150 MAh Negru (SUZG010001)

140 Lei
Suport Pentru Smartphone Pentru Bicicletă Electrică Baseus Cu Panou Solar Integrat 150 MAh Negru (SUZG010001) Suport pentru smartphone pentru bicicletă electrică Baseus cu panou solar integrat 150 mAh negru (SUZG010001)
Un suport de telefon pentru biciclete conceput pentru a fi montat pe ghidon. Fabricat din materiale de înaltă calitate, acest accesoriu este conceput pentru smartphone-uri cu dimensiuni ale ecranului de la 4,7” la 6,7”. Gadgetul are posibilități mari de reglare (rotire la 360 de grade), astfel încât să îl putem potrivi perfect nevoilor dumneavoastră. Panou solar încorporat vă permite să încărcați suportul în timp ce mergeți cu bicicleta, făcând suportul complet autosuficient.
Specificație Tip maner: electric Dimensiune ecran: 4,7 "- 6,7" Diametrul ghidonului: de la 20 mm la 36 mm Dimensiuni: 12,5 x 7 x 10,5 cm Materiale: aliaj de aluminiu + ABS Certificat de impermeabilitate: IP54 Capacitate baterie: 150mAh Intrare: USB tip C Culoare neagra Suport solid pe ghidon
Mânerul este atașat la volan cu un inel de fixare solid. Inserțiile din silicon protejează în mod optim gadget-ul împotriva pierderii aderenței, de exemplu atunci când conduceți peste denivelări.
Potrivire perfecta
Gadgetul a fost conceput astfel încât să se potrivească cu cele mai populare modele de smartphone-uri ale diferitelor mărci, inclusiv Apple, Huawei și Samsung. Este compatibil cu dispozitivele a căror dimensiune a ecranului este de la 4,7” la 6,7”. Reglarea electronică a brațului permite poziționarea foarte precisă a telefonului în suport (chiar dacă este într-o husă).
După atașarea mânerului la ghidon, puteți configura liber poziția acestuia. Este important să aveți o vizibilitate excelentă în timp ce conduceți și să puteți observa confortabil ecranul dispozitivului - aproape fără a vă lua ochii de la stradă. Răsuciți și modificați setările la 360 de grade.
Setarea perfectă
Pentru cea mai bună vizibilitate, puteți manevra mânerul într-o gamă foarte largă. Reglarea înainte și înapoi este de 90 de grade, iar dreapta și stânga până la 360 de grade. Pentru a seat unghiul corect, veți folosi butonul de pe spatele structurii, care este accesibil cu o singură mână.
Odată ce ați obținut alinierea perfectă, puteți bloca suportul și smartphone-ul prin strângerea butonului lateral. Se simte bine pe carcasa si este usor de manevrat.
Protectie rezistenta la socuri
Smartphone-ul plasat in suport este foarte bine protejat impotriva socurilor. Nu se mișcă și nu cade. Acest lucru se datorează elementelor moi din cauciuc polimeric care nu zgârie carcasa telefonului și absoarbe mișcările bruște.
Ușor de instalat
Nu este nevoie de un instrument pentru a monta ghidonul pe ghidon. Îl poți instala în doi pași:
1. Deschideți brațele de prindere și așezați tubul transversal al ghidonului între ele.
2. Închideți și strângeți inelul de reținere din spate.
De asemenea, plasarea și scoaterea telefonului din suport nu reprezintă o problemă - suportul detectează automat telefonul așezat pe el. Pentru a scoate telefonul din suport, apăsați butonul de pe peretele din spate al suportului.
Într-o zi înnorată
Dacă nu doriți să riscați incapacitatea de a încărca suportul din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, ar trebui să dezasamblați suportul și să-l conectați la încărcător prin portul USB de tip C încorporat.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Apr 2024, 05:20
1
vizualizări