Suport Pentru Telefon Pliabil Ugreen Suport încărcător Apple MagSafe Gri (40290 LP472) 6957303842902

111 Lei
Suport Pentru Telefon Pliabil Ugreen Suport încărcător Apple MagSafe Gri (40290 LP472) 6957303842902Suport de telefon pliabil Ugreen pentru încărcătorul Apple MagSafe
Rezolvați problema de a vă sprijini iPhone-ul odată pentru totdeauna când vizionați un film, jucați un joc sau faceți o conferință video. Datorită suportului, care este un suport pentru încărcătorul MagSafe, poți seat cu ușurință unghiul perfect de înclinare a telefonului, îți eliberezi mâinile și poți asigura confortul de lucru sau de divertisment. Suportul Ugreen se potrivește iPhone 12 și versiuni superioare (care acceptă tehnologia MagSafe).
Atenţie! Oferta este valabilă numai pentru stand, încărcătorul MagSafe nu este inclus.
Setul contine: 1 x suport pentru încărcător Qi MagSafe - suport pentru telefon Cele mai importante caracteristici Suport convenabil pentru încărcătorul Apple MagSafe Se potrivește iPhone-urilor din seria 12 și mai sus Montare stabilă Reglarea unghiului mânerului cu 180 de grade Compact, ușor și de designer Reglare liberă a unghiului de înclinare
Puteți regla suportul la 180 de grade. Acest lucru vă permite să vedeți liber din orice unghi. Datorită opțiunii pliabile și greutății reduse, îl poți lua cu tine oriunde vrei!
Utilizarea dispozitivului fără întrerupere a încărcării
După ce ați plasat încărcătorul în suport, puteți conecta magnetic telefonul la acesta. Există un orificiu în carcasă care permite trecerea cablului de la încărcător pentru o instalare ușoară.
Constructie solida cu elemente antiderapante
Stratul de cauciuc antiderapant și inserțiile vă protejează telefonul sau tableta de zgârieturi și schimbări necontrolate de poziție.    
Compatibilitate versatilă
Suportul poate fi folosit de proprietarii de dispozitive iPhone de la 12 ani în sus. Introduceți încărcătorul în suport și utilizați-l ca suport magnetic pentru telefon.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 31 Mai 2024, 05:01
2
vizualizări