Suport Pentru Telefon Wozinsky Grip Stand L Orange (WGS-01O)

5 Lei
Suport Pentru Telefon Wozinsky Grip Stand L Orange (WGS-01O) Suport autoadeziv pentru telefon de la Wozinsky
În prezent, telefoanele mobile sunt folosite în multe feluri. Acesta este motivul pentru care proprietarii lor caută gadgeturi multifuncționale. Așteptările multora sunt satisfăcute de suportul autoadeziv Wozinsky, care reprezintă o fabricație de înaltă calitate și un design minimalist modern. Îl vei aprecia pentru fiabilitatea și utilitatea sa.
Specificație: Marca: Wozinsky Dimensiune: 3 cm x 12,5 cm Instalare: spatele carcasei Caracteristici majore: magneții încorporați susțin setarea unei poziții convenabile fabricație solidă aspectul de designer este posibil să setați un unghi de vizualizare adecvat aderență puternică la carcasă instalare usoara Cum functioneaza?
Acesta este un produs de unică folosință care poate fi instalat rapid și ușor cu ajutorul lipiciului. Înseamnă că nu îl puteți detașa și nu îl puteți lipi din nou după ce l-ați instalat în partea din spate a carcasei.
Notă! Este indicat să lipiți suportul pe carcasă, mai degrabă decât direct pe carcasa telefonului.
De ce să alegi covorașul Wozinsky?
Suportul este autoadeziv, astfel încât instalarea sa este rapidă și lină. Când este atașat la carcasă, aderă la un singur loc și nu se desprinde.
După instalare, suportul nu numai că ridică funcționalitatea telefonului sau confortul de utilizare, dar are și o influență pozitivă asupra designului.
Utilizarea comodă a telefonului
Datorită suportului cu covoraș reglabil, poți pune liber mobilul pe masă în poziție verticală sau orizontală și eliberezi mâinile. Aceasta este o soluție excelentă atunci când vizionați filme sau jucați jocuri.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 26 Mar 2024, 05:00
1
vizualizări