Suport pentru Telefonul Mobil Urmarire Automata a obiectelor/fetei cu Rotatie 360 ​​Selfie Stick pentru TikTok / YouTube / Stream live / Machiaj

131 Lei
Cod: TRCAM360

Intro


Suportul pentru telefonul mobil poate urmari obiectele si fetele in timp real. Excelent pentru lecturi, evenimente sportive, prezentari, fotografii de grup, fotografii de aventura, Instagram, Vlogging.

Compatibil cu


Pot fi montate mai multe telefoane mobile de la 5,7 cm la 12,3 cm

Descriere


Suportul pentru telefonul mobil de urmarire automata a fetei a fost actualizat atat in ​​software, cat si in hardware cu rata maxima de sping de pana la 180 ° pe secunda, in prezent cea mai rapida viteza de urmarire de pe piata. Lasati-va telefonul sa va urmeze si sa va faceti selfie-uri, nu mai trebuie sa cereti ajutor.

Suportul pentru telefonul mobil poate urmari fetele si obiectele in timp real, de exemplu, atunci cand cainele se misca, telefonul mobil il urmareste pe caine si apoi fotografiaza automat.

Suportul pentru telefonul mobil introduce tehnologia AI de compozitie a imaginii umane si estimarea scalei in fotografierea inteligenta, se roteste 360 de grade si recunoaste automat persoana/animalul. Cand mergeti, telefonul mobil se va intoarce in locul in care doriti sa mergeti, va seat poza si va face fotografii automat la un interval fix ​​de 3 secunde.

Puteti chiar sa va setati suportul pentru telefonul mobil pe un trepied.
Pot fi montate mai multe telefoane mobile de la 5,7 cm la 12,3 cm
* veti avea nevoie de trei baterii alcaline AA

Montaj si Instalare


1 Instalati bateriile
2 Puneti telefonul mobil pe suport.
3 Descarcati APP „Apai Genie” din magazinele de aplicatii sau pe Google Play.
4 Apasati tasta de pornire timp de 2 secunde, lumina rosie se va aprinde inetermitent.
5 Conectarea la Bluetooth si a aplicatiei „Apai Genie”: mai intai, deschideti Bluetooth. In al doilea rand, deschideti aplicatia „Apai Genie”.

Pachetul Contine


Un Suport pentru Telefonul Mobil
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Mar 2024, 10:33
12
vizualizări