Suport Smartphone Auto Joyroom Pentru Bord Negru (JR-ZS283)

41 Lei
Suport Smartphone Auto Joyroom Pentru Bord Negru (JR-ZS283) Suport pentru smartphone Joyroom pentru bord - negru (JR-ZS283)
Un suport compact care poate fi atașat de bordul oricărei mașini , asigurând vizibilitate maximă a drumului . Joyroom JR-ZS283 are un braț telescopic și o articulație sferică - astfel încât să fii sigur că te vei potrivi perfect cu amplasarea telefonului tău în mașină. Ventuza cu gel aderă perfect la cockpit .
Specificație: Marca: Joyroom Model: JR-ZS283 Material: ABC, PC Dimensiuni: 80 x 49 x 62 mm Greutate: 55 g Culoare neagra Cele mai importante avantaje ale suportului auto Joyroom JR-ZS283: Brațul se adaptează nevoilor dvs. - puteți regla lungimea brațului telescopic Puteți roti telefonul pe verticală sau pe orizontală datorită capului mobil în formă de bilă Se lipește strâns de suprafață . Ventitorul de gel se lipește perfect de bord Super durabil chiar și pe drumuri accidentate - inserțiile din silicon mențin stabilitatea Fălcile nu vă vor lăsa telefonul să cadă . Sunt închise și deschise cu o mișcare a mâinii
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 14 Sep 2024, 05:03
6
vizualizări