Suport Telefon Auto Baseus Pentru Grila De Ventilație Negru SUYK000101

80 Lei


Suport Telefon Auto Baseus Pentru Grila De Ventilație Negru SUYK000101



Descriere:
Suport auto Baseus pentru grila de ventilație de alimentare cu aer negru (SUYK000101)
Un suport auto care se instalează în grila de ventilație. Gadgetul este extrem de ușor de utilizat, trebuie doar să puneți telefonul pe el și să strângeți fălcile. Are o structură triunghiulară care asigură stabilitate în timpul conducerii, posibilități mari de reglare (inclusiv rotație la 360 de grade) și plăcuțe de cauciuc, datorită cărora nu vom zgâria nicio piesă a mașinii. Pentru aceasta o decupare specială care vă permite să conectați încărcătorul.


Operare simplă
Nu necesită ajustarea greoaie a accesoriului la dimensiunea telefonului. Este suficient să puneți dispozitivul pe el și să fixați fălcile. Pentru a scoate telefonul, apăsați butonul care slăbește fălcile.
Rotire universală, se potrivește în orice unghi
Butonul rotund permite rotirea liberă la un unghi de 360 ​​° pentru o vedere optimă.


Fără zgârieturi, fără probleme cu vizibilitatea
Suportul este atașat de planșa de bord sau de grila de ventilație, datorită cărora nu restricționează în niciun fel vizibilitatea. În plus, are capace de cauciuc pe fălci pentru o instalare solidă fără a zgâria fluxul de aer.


Încărcare fără probleme din mers
Datorită unei decupaje speciale, puteți conecta cu ușurință cablul de încărcare la telefon și puteți încărca echipamentul chiar și în timpul conducerii. Nu este nevoie să renunțați la utilizarea dispozitivului.


Stabilitate si securitate
Designul triunghiular al accesoriului garanteaza stabilitatea si siguranta telefonului chiar si pe cele mai denivelate drumuri.


Cod: SUYK000101


Producator: Baseus

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Mar 2024, 05:01
1
vizualizări