Suport Telefon Auto Cu Ventuza Si Brat Flexibil Rotativ 360° Pentru Bord / Parbriz Joyroom Negru JR-ZS259 6941237138125

28 Lei

Suport Telefon Auto Cu Ventuza Si Brat Flexibil Rotativ 360° Pentru Bord / Parbriz Joyroom Negru JR-ZS259 6941237138125



Descriere:
Îți place să te simți încrezător pe drum și să folosești aproape întotdeauna navigația? Prin urmare, aveți nevoie de un suport auto dovedit și de încredere. Modelul Joyroom JR-ZS259 poate fi soluția perfectă. Este realizat din cele mai bune materiale de pe piata, ceea ce ii garanteaza durabilitatea si asigura ca telefonul sa ramana stabil. În plus, permite rotirea la 360° - astfel încât să puteți seat unghiul perfect de înclinare pentru a asigura vizibilitatea traseului. Mânerul în sine are, de asemenea, un aspect foarte simplu, clasic, care se potrivește cu majoritatea interioarelor auto.


Specificații:
Marca: Joyroom
Tip: Suport auto
Tip: Clemă
Rotație: 360°
Material: ABS + PC + silicon
Utilizare prevăzută: telefoane mobile cu dimensiuni cuprinse între 4,7 și 6,9 inch
Greutate neta: 97 g


Setul contine:
1x Suport auto


Cele mai importante caracteristici:
Durabilitate ridicată
Reținere puternică a telefonului
Tampă anti-alunecare în locul unde se află telefonul
Operare extrem de simplă
Instalare instantanee
Adaptat la diverse modele de telefoane
Aspect elegant
Reglarea unghiului de înclinare
Dimensiuni compacte și greutate redusă


Rezistență excepțională și garanție de siguranță:
Mânerul este realizat din cele mai bune materiale de pe piață, făcându-l potrivit pentru toate condițiile. Este rezistent atât la deteriorări mecanice, cât și la condițiile meteorologice. Îl poți folosi cu ușurință atât vara, cât și iarna. Suportul asigură că telefonul este ținut ferm. Uriașul său avantaj este și capacitatea de a se potrivi cu majoritatea modelelor de smartphone-uri disponibile pe piață.


Funcție de rotație la 360°:
Mânerul poate fi setat la orice unghi de înclinare. Acest lucru este asigurat de funcția inovatoare de rotație la 360°. Așa că îl puteți ajusta la nevoile dvs., care depind adesea de vreme și de lumina soarelui. Suficient. că țineți mânerul și îndreptați-l în direcția potrivită pentru a obține poziționarea dorită.


Operare simplă și instalare rapidă:
Instalarea extrem de rapidă înseamnă că durează doar câteva momente pentru a putea porni la drum cu noul tău gadget. Suportul este un model de prindere. Aceasta înseamnă că, după introducerea telefonului, va trebui să strângeți manual brațele laterale ale acestuia. Cu toate acestea, este la fel de ușor să-ți eliberezi smartphone-ul. Pentru a deschide mânerul, apăsați butonul de pe partea laterală a carcasei.


Caracteristici:
Produsul este nou



Cod: 6941237138125


Producator: Joyroom
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Apr 2024, 08:08
2
vizualizări