Suport Telefon Auto Joyroom Pentru Suport Pentru Grila Ventilatie Negru (JR-ZS259)

37 Lei
Suport Telefon Auto Joyroom Pentru Suport Pentru Pahare Negru (JR-ZS259) Suport telefon auto pentru suport pentru Grila Ventilatie negru, Joyroom (JR-ZS259)
Mașina ta are parbrizul jos? Cu siguranță arată uimitor, dar... alegerea suportului optim pentru telefon poate fi o problemă, nu? Special pentru șoferii ca tine a fost creat un suport pentru smartphone, care este montat în locul pentru cupă, adică unde nu va împiedica vizibilitatea. Folosiți-l așa cum ați face cu un accesoriu tradițional: acționați-l cu o singură mână, schimbați-i poziția după cum doriți și bucurați-vă de plăcerea de a călători .
Specificație:
• Marca: Joyroom
• Model: JR-ZS259
• Material: ABS + PC
• Mod de montare: Grila Ventilatie
• Dimensiuni compatibile spatiu cupe: 77x77x207 mm
• Compatibilitate: smartphone-uri de la 4,7 la 6,7 ​​inchi
• Culoare neagra
Cele mai importante avantaje ale suportului auto Joyroom JR-ZS259
• Utilizați navigarea, rămâneți conectat, și pe rute mai lungi. Un suport de telefon montat în locul unei cani este o propunere optimă pentru proprietarii de vehicule cu parbriz coborât, unde nu există loc pentru alte soluții.
• Îl poți folosi confortabil cu o singură mână. Este suficientă o singură mișcare rapidă și dispozitivul dvs. este gata
• Pentru fiecare vehicul. Indiferent ce vehicul conduceți.
• Câștigă siguranță și confort în timpul călătoriilor. Nu trebuie să ajungeți la smartphone-ul aflat în depărtare, în același timp controlați în mod constant traseul. Deci ești în siguranță și, în plus, te bucuri de confort
• Fără a obstrucționa cabina de pilotaj. Mânerul este amplasat în afara cockpitului, astfel încât nu obstrucționează fluxul de aer, afișajele sau prizele USB. Drept urmare, puteți utiliza fără întrerupere toate funcțiile mașinii.
Rotire 360 ​​°
Preferiți ca navigarea dvs. să fie afișată vertical sau orizontal? Sau poate că pasagerul tău se uită la un film? În funcție de nevoile dvs. , puteți poziționa liber mânerul după cum doriți . Este posibil datorită capului cu rotație de 360 ​​°.
Tampoane din silicon
Fălcile mandrina sunt căptușite cu silicon moale. Un astfel de tampon flexibil oferă o prindere stabilă și, în același timp , protejează marginile dispozitivului de zgârieturi .
Amortizoare pe piste accidentate
Te afli uneori pe drumuri mai puțin netede? Nici o problemă? Datorită suportului de la Joyroom, smartphone-ul tău va rămâne întotdeauna în poziția corectă. Accesoriul nu va aluneca deoarece este fixat ferm în spațiul cupei.
Compatibilitate largă
Smartphone mai mic sau cu adevărat mare? Avem ceva pentru fiecare utilizator. Suportul JR-ZS259 de la Joroom este suficient de universal pentru a prinde orice echipament de la 4,7 la 6,7 ​​inchi. Folosiți accesoriul în mod liber.
Fără a împiedica vizibilitatea
Cu siguranță doriți să aveți un câmp vizual clar în timp ce conduceți mașina. Datorită faptului că mânerul de la Joyroom este atașat în locul pentru ceașcă, acesta nu iese deasupra liniei dvs. de vedere . Deci tu și pasagerii tăi sunteți în siguranță și nimic nu vă va surprinde.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Mai 2024, 05:02
9
vizualizări