Suport Telefon Auto Solar Automat Pentru Bord Baseus Steel Cannon Pro Negru SUGP010001

145 Lei


Suport Telefon Auto Solar Automat Pentru Bord Baseus Steel Cannon Pro Negru SUGP010001



Baseus Audio Converter L46:
Suport auto solar automat pentru cockpit Baseus Steel Cannon Pro negru (SUGP010001)
Suportul pentru telefonul auto pentru orificiul de aerisire Baseus este un must-have absolut pentru oricine folosește un telefon, navigație GPS și o cască în timp ce călătorește cu mașina! Poți pune suportul pe orice tip de cockpit. În plus, „brațele” suportului și capul sunt acoperite cu un cauciuc moale la atingere, puternic , datorită căruia țin telefonul stabil în timpul călătoriei. Toate acestea sunt posibile fără utilizarea unor fire - acest model este echipat cu panouri solare din siliciu monocristalin - deci este alimentat de energie solară. Mecanismul cu arc vă permite să plasați telefoane cu o lățime de 54 mm până la 76 mm. Deci va fi perfect pentru cele mai recente telefoane cu ecrane mari. Suportul nu limitează vizibilitatea în timpul conducerii- spre deosebire de alte modele montate pe parbriz.


Specificație:
Marca: Baseus
Model: BS-CM010
Material: ABS + silicon + aluminiu
Compatibilitate: smartphone-uri cu diagonala ecranului de la 5,4" la 6,7"
Tip mâner: clemă, electric
Instalare: pe cockpit


Operare comodă:
Nu mai trebuie să luați ambele mâini de pe volan pentru a vă pune telefonul în suport. Puteți opera dispozitivul de la Baseus cu o singură mână - plasați smartphone-ul în locul țintă, iar fălcile se vor ajusta automat la dimensiunile acestuia și se vor fixa, stabilizându-l.


Alimentat cu energie solară:
Mânerul de la Baseus a fost echipat cu opțiune de energie solară. Asta înseamnă că se încarcă complet autonom în timp ce conduceți, nu trebuie să vă faceți griji pentru fire.


Fără zgârieturi, fără probleme cu vizibilitatea:
Mânerul este atașat de cockpit, astfel încât nu limitează în niciun fel vizibilitatea. În plus, are suprapuneri de cauciuc pe fălci pentru un ansamblu solid, fără zgârieturi.


Design minimalist:
Mânerul Baseus are 1/5 din dimensiunea mânerelor tipice. Gadgetul minimalist va arăta bine în mașină.


Cod: SUGP010001


Producator: Baseus

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Mar 2024, 05:00
1
vizualizări