Suport Telefon / Chei / Carduri Cu Locas Casti Audio Pentru Brat Pentru Alergare Wozinsky Roz WABPI1

14 Lei

Suport Telefon / Chei / Carduri Cu Locas Casti Audio Pentru Brat Pentru Alergare Wozinsky Roz WABPI1



Descriere:
Volum mic, capacitate mare - aceasta este banda de telefon pentru rulare Wozinsky WABPI1. Este un gadget flexibil și rezistent la apă pentru cei care iubesc sportul. O bandă confortabilă și ușoară va fi perfectă pentru alergare, ciclism sau exerciții de fitness . Are două buzunare funcționale care pot găzdui nu doar un telefon, ci și cele mai necesare obiecte, precum chei, un card de plată sau căști TWS. Banda telefonului pentru alergare are o curea elastică care se ajustează la lățimea brațului .


Specificații:
Marca: Wozinsky
Model: WABPI1
Compatibilitate: toate modelele de telefoane cu dimensiuni maxime de 78 x 162 x 14 mm
Material: țesături sintetice compozite, inclusiv Lycra
Dimensiuni: 18 x 11 cm, lungime curea 39 cm
Culoarea: Roz


Cele mai importante avantaje ale benzii de rulare a telefonului Wozinsky WABPI1:
Îți va ține cu ușurință telefonul în timp ce faci sport . Banda se potrivește oricărui smartphone cu o diagonală de până la 6,7 ​​inchi
Acesta va stoca toate lucrurile necesare, cum ar fi căști, chei sau un card de plată . Bandera are doua buzunare incapatoare
Se potrivește perfect pe braț . Banda are o curea elastica cusuta cu velcro
Va funcționa în multe activități fizice : alergare, ciclism, exerciții de fitness și multe altele
Puteți chiar să o duceți la exerciții în aer liber . A fost fabricat din material rezistent, impermeabil


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: WABPI1


Producator: Wozinsky


Banda pentru telefon universal Wozinsky WABPI1
O bandă de telefon sport pentru alergare este un gadget grozav pentru iubitorii de sport . Vă va servo drept husă de protecție pentru un smartphone cu o dimensiune a ecranului de până la 6,7 ​​inchi. Prin urmare, banda Wozinsky WABPI1 se va potrivi cu telefoane precum iPhone 13 mini, Oppo X9, Google Pixel 5, Sony Xperia 10 II, LG V30, Samsung Galaxy A7 sau Huawei Mate 10 Pro.

Bandera de rulare pentru telefon cu spatiu pentru cele mai necesare lucruri
Banda de braț Wozinsky WABPI1 este foarte încăpătoare. Are doua buzunare care iti vor oferi suficient spatiu pentru un telefon mobil, chei, card de plata, numerar, baton energetic sau casti. Important este că puteți conecta convenabil căștile cu fir la smartphone - banda de braț are o decupare adecvată. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji că pierdeți vreun articol. Banda este echipată cu două fermoare duble puternice.

O bandă de alergare multifuncțională care se potrivește atât brațelor mai mici, cât și mai mari
Bandera reglabila Wozinsky WABPI1 are o curea elastica cusuta cu velcro, care permite ajustarea confortabila a braturilor la brate cu o latime de 18-40 cm. Bandita va fi așadar o alegere bună atât pentru bărbați, cât și pentru femei, dar și pentru copii. Nu alunecă de pe piele și nu o arde. Este un accesoriu sport foarte confortabil.

Pune-ți o trupă și mergi la antrenament!
Brațul telefonului pentru alergare, ciclism, canotaj, yoga, fitness... Brațul Wozinsky WABPI1 este foarte multifuncțional. Funcționează bine atât la antrenamente de intensitate înaltă, cât și de joasă. Este, de asemenea, un gadget grozav pentru activități în aer liber mai calme: plimbări, drumeții montane, vizitarea orașelor.

Banda de telefon durabilă pentru alergare
Banda de braț Wozinsky WABPI1 este realizată dintr-un amestec prietenos cu pielea de țesături din poliester - impermeabilă și ușor de spălat . Este conceput să se îndoaie, să se răsucească și să se plieze confortabil, astfel încât să nu vă faceți griji că își va pierde forma. Important este că materialul în sine este, de asemenea, foarte ușor.



Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 06 Mai 2024, 06:59
2
vizualizări