Suport Telefon Pentru Motociclete Joyroom Negru (JR-ZS288-M)

57 Lei
Suport Telefon Pentru Motociclete Joyroom Negru (JR-ZS288-M) Suport telefon pentru motociclete Joyroom negru (JR-ZS288-m)
Mergi des cu motocicleta? Gadgetul prezentat de Joyroom este doar pentru tine. Un maner stabil si solid montat pe o oglinda este o solutie care iti va permite sa folosesti, printre altele, navigatia in timpul calatoriei. În plus, nu trebuie să vă faceți griji că conduceți foarte repede pe teren accidentat - gadgetul este atât de stabil încât vă va menține efectiv telefonul într-o singură poziție.
Specificație: Marca: Joyroom Tip: Suport pentru motocicleta Material: PC + ABS Diametrul oglinzi la care poate fi atașată: ≤28mm Compatibilitate cu telefoane: 4.7 - 7 " Cele mai importante caracteristici: Montare telefon antiderapant pe cele patru colturi ale telefonului Materiale durabile Asamblare ușoară, operare simplă O gamă largă de ajustări
Gadgetul de la Joyroom vă va oferi o stabilitate ridicată a telefonului atașat la acesta. Un mare avantaj este capacitatea de a ajusta suportul la telefon - totul datorită brațului universal care poate fi adaptat pe ecrane de la 4,7 la 7 inch. Nu vă faceți griji cu privire la deteriorarea telefonului - colțurile și spatele sunt protejate împotriva zgârieturilor.
Construcție robustă
Suportul vă va permite să îl atașați cu ușurință pe oglinda motocicletei. Inelul este strâns ferm, iar partea sa interior folosește un material care îl împiedică să se miște, să alunece sau să alunece pe cadru. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a călători liber, fără să vă faceți griji că mânerul se va răsuci și că telefonul vă va cădea.
O serie de caracteristici de securitate
Atașarea suportului pentru telefon este primul pas. După ce înșurubați inelul pe oglindă, tot ce trebuie să faceți este să glisați telefonul în interior cu urechea de montare. După ce auziți un clic, puteți fi sigur că mecanismul a fost blocat automat, ceea ce vă va menține telefonul în siguranță. Pentru a-l scoate, trebuie doar să apăsați butonul și să eliberați încuietoarea.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Apr 2024, 05:11
4
vizualizări