Suport Telefon Pentru Oglinda Retrovizoare Hold-17 Amio 02612

17.85 Lei
Suport Telefon Pentru Oglinda Retrovizoare Hold-17 Amio 02612Suportul este realizat din plastic de înaltă calitate, astfel încât este stabil și durabil.
Suportul este montat sub oglinda retrovizoare a mașinii, ceea ce vă permite să utilizați telefonul/smartphone-ul în timp ce conduceți, fără a compromite siguranța.
Suportul pentru telefon are un strat moale pentru a vă proteja dispozitivul de zgârieturi accidentale sau alte daune.   APLICARE:   Datorită acestei monturi, veți putea folosi, de exemplu, navigația în smartphone-ul dvs. fără prea multă distragere a atenției de la drum. Atât suportul pentru telefon, cât și pentru oglindă este reglabil la infinit, ceea ce oferă suportului o versatilitate ridicată. Datorită acestui lucru, puteți monta cu ușurință aproape orice telefon și atașați suportul la orice oglindă.

Montare sub telefon căptușită cu spumă care absoarbe șocul Utilizarea spumei care absorb șocul asigură stabilitate și protejează dispozitivul de zgârieturi.
Suportul poate fi montat pe orice oglinda cu o latime de la 55 mm la 80 mm.
In suport poate fi montat orice telefon/smartphone cu o latime de la 50 mm pana la 94 mm   SPECIFICAȚII:   Distanța montajului oglinzi: 55-80 mm Distanta de montare pentru telefon: 50-94 mm Material: plastic Latime maner: 130 mm
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Iun 2024, 05:01
5
vizualizări