Suport Telefon Pliabil, Auto-Adeziv, Magnetic Joyroom (Plan De Bord/Cabină) Gri Închis JR-ZS312

123 Lei

Suport Telefon Pliabil, Auto-Adeziv, Magnetic Joyroom (Plan De Bord/Cabină) Gri Închis JR-ZS312



Caracteristici:
Suport de telefon pliabil, auto-adeziv, magnetic Joyroom (plan de bord/cabină) gri închis (JR-ZS312)
Dimensiune mică, compatibilitate largă, economie de spațiu - Suportul magnetic pentru telefon Joyroom JR-ZS312 îți va ține telefonul în siguranță în toate condițiile și pe orice drum. Este realizat din material durabil și rezistent la temperatură. Suportul este extrem de ușor de utilizat și asamblat, vă permite, de asemenea, să rotiți telefonul la 360 de grade. Și datorită bazei flexibile, poate fi chiar lipită de suprafața curbată a cockpitului din mașină.


Specificație:
Marca: Joyroom
Model: JR-ZS312
Taupe
Material: aliaj de zinc
Dimensiuni: 21x62,5x37,5mm
Greutate: 121,1 g
Compatibilitate: modele de telefoane de la 4'' la 7''


Cele mai importante avantaje ale suportului magnetic pentru telefon Joyroom JR-ZS312:
Un suport sigur și sigur care va ține telefonul chiar și pe traseele dificile . În dispozitiv au fost încorporați magneți de neodim
Se adaptează la orice formă a tabloului de bord . Baza mânerului este flexibilă, astfel încât va funcționa chiar și pe suprafețe curbate
Nu blochează vederea șoferului. Manerul are dimensiuni mici


Suport magnetic nou, îmbunătățit pentru mașină
Faceți cunoștință cu telefonul magnetic pentru mașină Joyroom JR-ZS312 într-o versiune îmbunătățită. În interior, producătorul a construit până la șase magneți de neodim care vă vor ține telefonul stabil și ferm. Așa că poți fi sigur că datorită suportului JR-ZS312, telefonul se va sprijini în siguranță pe suport - chiar și pe cele mai accidentate drumuri.


Se adaptează la orice formă a tabloului de bord
Noul design al suportului magnetic pentru telefon Joyroom JR-ZS312 vă permite să îl lipiți de orice formă a tabloului de bord - chiar și curbat! Acest lucru este posibil datorită bazei flexibile, care este realizată dintr-un material puternic, dar moale. Astfel, puteți atașa suportul oriunde pe cockpit. La inaltimea volanului? Deasupra radioului auto? Sau poate mai aproape de geamul lateral? Acum alegerea este a ta.


Mic, dar puternic
Acest suport auto extrem de mic vă permite să rămâneți în siguranță în toate condițiile. Aveți nevoie doar de o mână pentru a vă pune telefonul pe suport, ceea ce vă permite să vă concentrați mai bine pe condus. La fel de important, datorită dimensiunii sale, suportul nu va bloca vederea șoferului.


Cod: JR-ZS312


Producator: Joyroom
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 26 Mar 2024, 05:00
0
vizualizări