Suport Telefon Pliabil Dudao Gri (F10XS)

42 Lei
Suport Telefon Pliabil Dudao Gri (F10XS) Suport telefon pliabil Dudao gri (F10XS)
Căutați soluții care ușurează viața de zi cu zi? Un suport pentru telefon sau tabletă este echipamentul care vă va permite să navigatie pe internet, să vizionați filme sau să desfășurați videoconferințe fără a fi nevoie să vă folosiți mâinile. Designul ergonomic face tamponul extrem de stabil, ceea ce protejează echipamentul de cădere. La rândul său, reglarea convenabilă și simplă garantează confort maxim și potrivire pentru utilizator.
Specificație: Marca: Dudao Tip: Stand pentru telefon si tableta Material: ABS + silicon + aliaj de aluminiu Ajustare: multi-unghi Greutate neta: 516 g Setul contine: 1x suport pentru telefon sau tabletă Stabilitate și securitate excepționale
Suportul este realizat din materiale care îi afectează nu numai durabilitatea, dar asigură și stabilitate maximă. Acest lucru îl face ușor de utilizat atât cu smartphone-uri, cât și cu tablete. Finisajul său este de asemenea de remarcat. Au fost folosite suprapuneri speciale în locul unde este plasat telefonul. Acestea protejează echipamentul de posibile zgârieturi sau deteriorări.
Ajustare simplă și convenabilă
Designul ergonomic vă permite să reglați suportul în ceea ce privește unghiul de înclinare.
Posibilitati largi de utilizare
Suportul este perfect pentru multe situații. Îl poți folosi pentru a viziona filme pe serviciile de streaming. De asemenea, va fi folosit cu succes în timpul transmisiunilor live sau în timpul cursurilor online. Datorită acesteia, puteți filma cu ușurință videoclipuri pentru rețelele sociale cu o imagine foarte stabilă.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 12 Sep 2024, 05:02
6
vizualizări