Ugreen Suport Telefon Auto Pentru Grila Ventilatie Negru 80539

55 Lei

Ugreen Suport Telefon Auto Pentru Grila Ventilatie Negru 80539



Descriere:
Suport de aerisire auto gravitate Ugreen (80539)
Suport auto gravitațional pentru montare pe grila de ventilație a mașinii. Gadgetul este extrem de ușor de utilizat, trebuie doar să așezați telefonul pe el și fălcile se vor închide automat. Are o structură triunghiulară care asigură stabilitate în timpul conducerii, opțiuni extinse de reglare (inclusiv rotație la 360 de grade) și plăcuțe de cauciuc care împiedică zgârierea orificiului de ventilație. Există, de asemenea, un decupaj special care vă permite să conectați încărcătorul.


Automatizare completă
Suportul nu necesită ajustarea supărătoare a accesoriului la dimensiunea telefonului. Doar așezați dispozitivul pe el și fălcile se vor închide automat. Nu devine mai ușor! Suportul este potrivit pentru telefoane cu lățimea de la 65 mm până la 80 mm.


Fără zgârieturi, fără probleme de vizibilitate
Suportul este atașat de grila de ventilație, astfel încât nu limitează în niciun fel vizibilitatea. În plus, are plăcuțe de cauciuc pe fălci pentru a asigura o instalare solidă fără a zgâria orificiul de ventilație.


Stabilitate și securitate
Designul triunghiular al accesoriului garanteaza stabilitatea si siguranta telefonului chiar si pe cele mai denivelate drumuri.


Pentru fiecare tip de alimentare cu aer
Gadgetul este compatibil cu 98% dintre tipurile de grătare de ventilație auto.


Posibilitati mari de reglare
Rotația de 360 ​​de grade vă permite să ajustați cu ușurință accesoriul la nevoile dvs. și să setați unghiul optim de vizualizare.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 80539


Producator: Ugreen
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Apr 2024, 07:18
1
vizualizări