Ventilator Auto Dublu Cu Clema 2X4" 24V Amio 03013

110 Lei


Ventilator Auto Dublu Cu Clema 2X4" 24V Amio 03013



Descrierea produsului:
Ventilator Amio pro ventilator auto alimentat de la abricheta 24v montat dublu clip

Un ventilator excelent, silențios și în același timp foarte eficient de la o companie de renume, care oferă o suflare puternică de aer, atât de necesar pentru toată lumea în zilele caniculare când călătoriți cu mașina sau stați într-un ambuteiaj.
Ventilatorul are două moduri de viteză , astfel încât să îl puteți alege pe cel mai confortabil pentru dvs.
Soluția folosită -  clema de montare  (așa-numita „Brosta”) - este  o soluție extrem de practică . Acesta permite instalarea ventilatorului  în aproape orice loc  din vehicul.
Nimic nu împiedică montarea acestuia cu susul în jos, adică atașarea lui de parasolar.
În interiorul clemei există  benzi de cauciuc  care împiedică deteriorarea suprafeței de care este atașat ventilatorul.
Dispozitivul permite aerului să circule în interiorul vehiculului, îmbunătățind confortul de conducere și oferind condiții mai bune pentru șofer și pasageri. Iată câteva avantaje și utilizări ale unui ventilator auto.


Avantaje:
Îmbunătățiți confortul la conducere: ventilatorul mașinii asigură o circulație eficientă a aerului, ceea ce poate ajuta la menținerea temperaturii în mașină la nivelul potrivit în zilele caniculare. În plus, ventilatorul poate ajuta și la eliminarea mirosurilor și umezelii din interiorul vehiculului.
Versatilitate: Ventilatorul auto poate fi folosit în diferite tipuri de mașini și este universal în aplicarea sa.
Datorită articulației reglabile, puteți seat ventilatorul în orice direcție.


Utilizare:
Călătorie în zilele caniculare: Un ventilator auto este util în special atunci când conduceți în zilele caniculare, când interiorul vehiculului poate deveni fierbinte și poate fi inconfortabil să vă aflați în preajmă. Ventilatorul vă poate ajuta să mențineți temperatura potrivită și să vă asigurați o călătorie confortabilă.
Menținerea aerului în mișcare: un ventilator de mașină poate ajuta la menținerea aerului în mișcare, ceea ce poate ajuta la eliminarea mirosurilor și umezelii din interiorul vehiculului.
Îmbunătățirea performanței aerului condiționat: Un ventilator de mașină poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea performanței aerului condiționat prin distribuirea uniformă a aerului în interiorul vehiculului.


Pachetul contine:
Ventilator
Manual în limba polonă
Garanție
Ambalajul original de la producător amio


Specificatii tehnice:

Producator: Amio
Model: 03013
Alimentare: 24V DC
Diametru: 2x4"
Material: plastic
Reglarea unghiului de înclinare
Două moduri de funcționare
Tip elice: cu lame
Culoare: negru
Lungime cablu: 2 m
Calitatea înaltă a materialelor utilizate în timpul procesului de producție permite o funcționare eficientă pe termen lung. Echipat cu un comutator pentru a schimba viteza de lucru - mare sau scăzută, astfel încât fiecare să își poată ajusta puterea la propriile cerințe. Dimensiunea palelor elicei ventilatorului asigură  o rafală puternică de aer proaspăt , iar forma special profilată a fiecărei pale asigură o  funcționare silențioasă și confortabilă a acesteia.


Cod: 03013


Producator: Amio
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Apr 2024, 05:20
3
vizualizări