Ventilator Rotativ 12V / 21W, Diametru 20 Cm, Montat Cu O Clemă Sau Suruburi Carmotion Verde 86337

77 Lei

Ventilator Rotativ 12V / 21W, Diametru 20 Cm, Montat Cu O Clemă Sau Suruburi Carmotion Verde 86337



Descriere:

Ventilatorul este proiectat pentru a răci interiorul supraîncălzit al vehiculului. Are o pârghie pentru a activa sau dezactiva funcția de rotație. La baza sunt doua suruburi care regleaza inclinarea capului. Cablul de alimentare este echipat cu un comutator pentru a schimba viteza ventilatorului si a porni/opri ventilatorul, precum si o priza pentru bricheta cu o siguranta cilindrica din sticla.


Specificatii:
Alimentare: 12V
Consum: 21W
Diametru ventilator: 20 cm,
Comutator: 2 viteze
De fixat cu o clema sau suruburi
Cablu de alimentare: 120 cm lungime



Mod de montare:
Ventilatorul poate fi fixat cu o clema sau montat cu suruburi in locatia aleasa (suruburi incluse). Pentru a-l instala cu șuruburi, alegeți un loc potrivit pe planșa de bord sau un alt loc unde se poate roti liber. Faceți două găuri de aproximativ 1/8" în diametru. cu distanța dintre găuri la bază Așezați șaiba rotundă între placă și suport și strângeți ferm șuruburile pentru a asigura o funcționare lină și pentru a preveni căderea acesteia. Utilizare: Introduceți ștecherul în priza pentru brichetă. LED-ul devine roșu când ștecherul este introdus în priză.
Porniți ventilatorul folosind comutatorul cablului de alimentare. Pentru a activa funcția de rotație, așezați pârghia pe capul ventilatorului în jos. Pentru a schimba unghiul de rotație, deplasați maneta în sus, schimbați poziția capului și deplasați maneta în jos. Pentru a schimba unghiul de înclinare a capului în sus sau în jos, slăbiți șuruburile de pe picior, reglați noua poziție și strângeți șuruburile.
După introducerea ștecherului în priză, dioda devine roșie. Introduceți ștecherul în priza pentru brichetă. LED-ul devine roșu când ștecherul este introdus în priză. Porniți ventilatorul folosind comutatorul cablului de alimentare. Pentru a activa funcția de rotație, așezați pârghia pe capul ventilatorului în jos. Pentru a schimba unghiul de rotație, deplasați maneta în sus, schimbați poziția capului și deplasați maneta în jos. Pentru a schimba unghiul de înclinare a capului în sus sau în jos, slăbiți șuruburile de pe picior, reglați noua poziție și strângeți șuruburile.
După introducerea ștecherului în priză, dioda devine roșie. Introduceți ștecherul în priza pentru brichetă. LED-ul devine roșu când ștecherul este introdus în priză. Porniți ventilatorul folosind comutatorul cablului de alimentare. Pentru a activa funcția de rotație, așezați pârghia pe capul ventilatorului în jos.
Pentru a schimba unghiul de rotație, deplasați maneta în sus, schimbați poziția capului și deplasați maneta în jos.
Pentru a schimba unghiul de înclinare a capului în sus sau în jos, slăbiți șuruburile de pe picior, reglați noua poziție și strângeți șuruburile. După introducerea ștecherului în priză, dioda devine roșie. Pentru a schimba unghiul de înclinare a capului în sus sau în jos, slăbiți șuruburile de pe picior, reglați noua poziție și strângeți șuruburile.
După introducerea ștecherului în priză, dioda devine roșie. Pentru a schimba unghiul de înclinare a capului în sus sau în jos, slăbiți șuruburile de pe picior, reglați noua poziție și strângeți șuruburile. După introducerea ștecherului în priză, dioda devine roșie.



Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 86337


Producator: Carmotion
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Mar 2024, 05:01
19
vizualizări