Wozinsky Suport Stand Pentru Telefon / Tabletă Reglabil Birou Negru WTHBK4

69 Lei

Wozinsky Suport Stand Pentru Telefon / Tabletă Reglabil Birou Negru WTHBK4



Descriere:
Suport de birou Wozinsky pentru tabletă și telefon – Negru (WTHBK4)
Căutați un suport pentru tabletă sau telefon universal și ușor de utilizat pe biroul dvs.? Faceți cunoștință cu Wozinsky WTHBK4. Este un gadget convenabil și stabil care va funcționa bine atât la birou, cât și acasă . Este realizat din materiale rezistente și va ține smartphone-uri și tablete cu o diagonală de 4,7-11 inchi . Are o bază stabilă, bine echilibrată și fălci puternice care se pot roti la 360 de grade. Suportul pentru tabletă și telefon Wozinsky WTHBK4 se va ajusta la înălțimea ta - are un braț reglabil, telescopic.


Specificații:
Marca: Wozinsky
Model: WTHBK4
Metodă de montare: suprafață plană, cum ar fi un birou, masă, blat
Compatibilitate: smartphone-uri și tablete cu o diagonală de 4,7-11 inchi
Materiale: ABS, PC, aliaj de aluminiu, silicon
Dimensiuni: 517,75 mm x ∅ 150 mm
Greutate: 668 g
Culoare: Neagra


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: WTHBK4


Producator: WozinskyCele mai importante avantaje ale suportului de birou pentru tabletă și telefon Wozinsky WTHBK4:
Susține stabil tabletele și smartphone-urile cu o diagonală de 4,7-11 inchi . Perfect pentru a citi, a viziona filme sau pentru a înregistra videoclipuri pentru rețelele sociale
Vă permite să reglați înălțimea optimă a ecranului . Suportul are un braț telescopic, extensibil
Puteți înclina cu ușurință ecranul pe verticală și pe orizontală . Datorită articulației sferice, mânerul se rotește la 360 de grade
Absoarbe eficient șocurile în timpul înregistrării . Mânerul are o construcție solidă, echilibrată și tampoane anti-alunecare
Simplu de instalat . Asamblarea necesită doar trei pași simpli

Suport multifuncțional pentru tabletă și telefon
Wozinsky WTHBK4 este un suport universal pentru o tabletă sau telefon cu o diagonală de 4,7 până la 11 inch . Prin urmare, este compatibil cu modele de dispozitive precum iPad Pro de a treia generație, iPad mini 6, iPad Aer de generația a cincea, iPhone 12 Pro, Samsung Galaxy Tab S7 Plus sau Lenovo Tab M10 Plus Gen 3. Suportul va găzdui și cititoare de cărți electronice. în dimensiunea indicată sau consola Nintendo Switch. Astfel, puteți juca cu ușurință jocuri, viziona și înregistra videoclipuri, puteți citi cărți .

Suport pentru tableta sau telefon reglabil pe inaltime
Acest gadget va fi grozav atât acasă, cât și la serviciu – indiferent dacă stați pe scaun sau în picioare la birou . Suportul Wozinsky WTHBK4 are un braț telescopic, extensibil, pe care îl puteți extinde de la 29 până la chiar 43 cm. Datorită reglajului pe înălțime, obțineți un confort deosebit de utilizare . Ia parte la o videoconferință, citește o carte electronică într-un fotoliu, joacă-te culcat cu un tampon în mână... Tu alegi!

Unghi de vizualizare reglabil într-un suport pentru tabletă sau telefon
Oferă-ți cel mai confortabil unghi de vizualizare. Suportul pentru tabletă și telefon Wozinsky WTHBK4 are o articulație sferică încorporată. Suportul se rotește la 360 de grade, permițându-vă să plasați dispozitivul vertical, orizontal și în unghi. Uită de oboseală și durerile de gât!

Suport pentru tabletă durabil și stabil
Baza stabila, echilibrata, brat solid din aliaj de aluminiu, tampoane anti-alunecare - suportul pentru tableta si telefon Wozinsky WTHBK4 absoarbe eficient toate socurile . Nu trebuie să vă faceți griji că gadgetul se va prăbuși în timp ce înregistrați un videoclip sau vizionați un film. Standul asigură siguranța dumneavoastră și a echipamentului dumneavoastră.

Suportul pentru tabletă este ușor de instalat
Asamblarea suportului pentru tabletă Wozinsky WTHBK4 vă va dura doar câteva minute . Înșurubați brațul la bază, introduceți mânerul în articulația sferică și strângeți capacul. Suportul stabil pentru tabletă sau telefon este gata de acțiune!




Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Apr 2024, 07:18
2
vizualizări