Wozinsky Suport Telefon / Tableta Pentru Birou, Pliabil, Negru WFDPS-B1

27 Lei

Wozinsky Suport Telefon / Tableta Pentru Birou, Pliabil, Negru WFDPS-B1



Descriere:
Suport pentru telefon de birou Wozinsky – Negru (WFDPS-B1)
Suportul universal pentru telefon sau tabletă Wozinsky WFDPS-B1 este perfect pentru acasă, școală sau birou. Susține stabil orice telefon sau tabletă cu o diagonală de 4-7,9 inchi . Are picioare anti-alunecare și tampoane care stabilizează dispozitivul pe un birou sau masă. Suportul telefonului Wozinsky are o înălțime și un corp reglabile, astfel încât să puteți regla complet unghiul ecranului . Suportul are dimensiuni mici și cântărește foarte puțin, așa că îl poți lua cu tine oriunde vrei .


Specificații:
Marca: Wozinsky
Model: WFDPS-B1
Material : aluminiu, ABS
Dimensiuni : 12 x 7,5 x3 cm (dupa pliere), inaltime 10-14 cm
Greutate : 155 g
Culoare: neagra


Cele mai importante avantaje ale suportului pentru telefon de birou Wozinsky WFDPS-B1:
Se va potrivi cu multe telefoane și tablete diferite . Este compatibil cu dispozitive cu diagonala de 4-7,9 inchi, pe care le puteti seat atat pe verticala cat si pe orizontala
Vă permite să reglați unghiul ecranului . Suportul este reglabil în înălțime și corp
Rămâne stabil pe orice suprafață plană . Are o bază largă și picioare antiderapante
Vă facilitează organizarea biroului . Este mic, la îndemână și se pliază aproape plat
O poți lua cu tine oriunde vrei . Suportul cântărește doar 155 g


Suport universal pentru telefon de birou
Doriți să vă asigurați confortul de a viziona videoclipuri pe YouTube, de a citi articole în aplicația dvs. preferată sau pur și simplu de a naviga pe rețelele sociale? Alegeți suportul de birou Wozinsky WFDPS-B1, care va ține nu numai telefonul, ci și tableta . Gadgetul are o compatibilitate extrem de largă - va ține stabil toate telefoanele și tabletele cu o diagonală de 4 inchi până la 7,9 inch . Va fi util atat acasa, la scoala cat si la birou.


Suport pliabil pentru telefon sau tabletă:
Cu suportul Wozinsky WFDPS-B1, vă veți putea folosi confortabil telefonul sau tableta și, de asemenea, vă veți ușura spatele și vederea . Atât corpul suportului, cât și înălțimea acestuia pot fi reglate liber. Puteți seat unghiul ecranului exact așa cum vă simțiți confortabil . Gătiți în bucătărie și doriți să vedeți rețeta online? Sau poate stai la birou și înregistrezi un videoclip pentru rețelele sociale? Indiferent cum folosești suportul, Wozinsky WFDPS-B1 se va adapta complet la tine.


Un suport de telefon stabil pentru un birou sau masă:
Solid, durabil și stabil - acesta este suportul Wozinsky WFDPS-B1. Suportul are un centru de greutate profilat pentru a ține dispozitivul stabil atât pe orizontală, cât și pe verticală . Este fabricat din ABS puternic și aluminiu, materiale durabile, de înaltă calitate. Designul său a fost atent gândit: are o bază largă și puternică și picioare și inserții anti-alunecare . Telefonul sau tableta dvs. vor fi complet în siguranță.


Organizare perfectă a biroului cu standul Wozinsky:
Îți place un birou ordonat la serviciu sau acasă? Suportul pentru telefon sau tabletă Wozinsky WFDPS-B1 vă va ajuta să vă organizați spațiul de lucru . Se desfășoară dintr-o singură mișcare, iar atunci când este pliat ocupă foarte puțin spațiu - îl poți pune într-un sertar sau într-un organizator de documente. Datorită dimensiunilor sale compacte și culorilor clasice (alb sau negru), se va potrivi în multe interioare, inclusiv în cele moderne . Arată foarte elegant.


Un suport de telefon gata de luat cu tine atunci când călătorești:
Doar 155 de grame - atât cântărește suportul pentru telefon de birou Wozinsky WFDPS-B1 . Deoarece se pliază plat, se va potrivi într-o posetă, valiză sau rucsac. Așa că îl poți lua într-o călătorie de afaceri sau privată și îl poți avea mereu cu tine. Important este că suportul pentru telefon are un design ergonomic care vă permite să vă încărcați telefonul în același timp.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: WFDPS-B1


Producator: Wozinsky
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Apr 2024, 07:18
1
vizualizări