CLARION NX-505E SISTEM 2DIN CU DVD, NAVIGAŢIE INTEGRATA/SMART ACCESS ŞI ECRAN DE 6.2″

2999 Lei

 

CLARION NX-505E SISTEM 2DIN CU DVD, NAVIGAŢIE INTEGRATA/SMART ACCESS ŞI ECRAN DE 6.2″

DAB încorporat – difuzează emisiuni radio printr-un semnal digital, de regulă alocat în banda de frecvenţă FM, oferind o calitate audio la nivelul celei oferite de CD-uri.
În comparaţie cu radioul analogic, semnalele digitale DAB oferă un semnal mai „curat”, cu efect de atenuare redus, fiind mai puţin afectat de fenomenele meteo şi de interferenţe.
Antena DAB ZCP133 (se vinde separat) este necesară.
Clarion Intelligent VOICE™ – utilizează tehnologia de recunoaştere vocală Google™ pentru a permite căutarea informaţiilor şi setarea destinaţiei. În plus, este posibil să vă conectaţi cu contul Google, care vă permite să accesaţi e-mailul şi calendarul pentru a verifica e-mailurile şi să permiteţi sistemului NX505E să citească cu voce tare, precum şi să vă verifice programul prin comenzi vocale.
Intelligent Tune: Tehnologie audio exclusivă – dispune de tehnologiile audio Clarion pentru a transforma interiorul vehiculului într-un mediu de audiţie excelent.
Acestea includ controlul imaginii vocale pentru a deplasa liber vocea spre un loc anume din vehicul, precum şi Virtual Stage Enhancer pentru a recrea caracteristicile acustice ale unui spectacol pe scenă, astfel încât aproape orice sursă se aude ca un concert live.
De asemenea, sunt incluse Sound Restorer şi Virtual Bass.
Conectivitate smartphone – Puteţi conecta smartphone-ul la NX505E şi puteţi accesa muzica stocată favorită.
Dispozitivul dvs. poate fi operat de la panoul de comandă NX505E, sunetul fiind redat prin sistemul de boxe al autovehiculului.
Pentru redare video, este necesar un cablu opţional.
Conectivitate Bluetooth® – Bluetooth-ul încorporat permite comunicarea vocală hands-free, compatibilă cu o gamă vastă de telefoane mobile. Microfonul încorporat vă permite să vorbiţi şi să conduceţi simultan.
Apelul în aşteptare vă permite să nu pierdeţi apeluri importante, iar compatibilitatea cu Agenda telefonică vă oferă acces uşor la contactele dvs. Redaţi muzica stocată pe orice dispozitiv Bluetooth, fie că este telefon mobil, fie player audio portabil, prin conexiunea fără fir.
Redare DVD  DVD-Video/DVD ±R/DVD ±RW;
NX505E dispune de un sistem de navigaţie auto încorporat, cu introducerea simplă a destinaţiei, indicaţii vocale amănunţite, ghidare pe traseu selectabilă – tot ceea ce vă trebuie pentru a ajunge rapid şi eficient la destinaţie.
Fiind încărcat în prealabil cu un număr vast de puncte de interes, baza sa de date include rezervaţii naţionale, restaurante, benzinării şi multe altele.
Oferă actualizări instantanee privind starea drumurilor de la centrele de control trafic din zonă prin RDS-TMC (Traffic Message Channel, canal cu mesaje din trafic).
În plus, funcţia de modificare a traseului vă permite să evitaţi ambuteiajele prin selectarea altor şosele.
 
 
Caracteristici tehnice:
 
Mărime ecran (inchi) 6,2
Raport de imagine 16:9
Tip afişaj 6.2” WVGA
Sistem de afişare Matrice TFT activă
Număr de pixeli 1.152.000 pixeli (800 RGB (O) × 480 (V) × 3)
TUNER
Benzi de frecvenţă: FM/AM FM: (MHz) trepte de 0,05 MHz: 87,5 – 108
AM: (kHz) trepte de 9 kHz: 531 – 1.602
DVD
Discuri utilizabile DVD-Video/DVD ±R/DVD ±RW
Răspuns în frecvenţă (Hz) 20 – 20.000
CD
Răspuns în frecvenţă (Hz) 20 – 20.000
GENERAL
Dimensiuni (l × î × a) 178 × 100 × 157
Consum de putere 4 A @ 1 W
Consum de putere 10,8V – 15,6V
Impedanţă difuzor 4 – 8 Ω
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Iul 2021, 23:21
4
vizualizări