Decodam cd-playere auto originale sau aftermarket pentru orice tip de autoturism

1 Lei

Decodam aproape orice marca/tip de cd-playere auto originale sau aftermarket. Impreuna cu codul de securitate veti primi si instructiuni detaliate pentru introducerea codului. Decodarea se face de catre electronisti profesionisti cu aparatura specializata.

Se pot decoda si aparatele celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid, se vor decoda in maxim o ora de la primirea coletului si vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele de transport tur/retur vor fi suportate exclusiv de catre client.

Pretul pentru decodare radio casetofoanelor cd-playerelor auto porneste de la 50 de lei si se stabileste la telefon in prealabil cu clientul deoarece difera in functie de tipul de aparat.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI. NU NE ASUMAM RESPONSABILITATEA PENTRU APARATELE CARE DUPA INTRODUCEREA CODULUI DE SECURITATE NU FUNCTIONEAZA DIN ALTE CAUZE (DEFECTIUNI ANTERIOARE, DEFECTE ASCUNSE, ETC).

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Apr 2024, 22:15
88
vizualizări