Decor de perete - cu plantă artificială - suspendabil - 19 x 19 cm - 2 tipuri 11878

23.69 Lei
Descoperiti simplitatea de a va decora casa, biroul sau spatiul comunitar cu aceasta planta artificiala magica, decorativa!

O planta artificiala eleganta, cu aspect elegant, culoarea sa realista si detaliile bogate vor da viata oricarui spatiu. Aceasta planta ornamentala va adauga instantaneu prospetime si naturalete mediului înconjurator, în timp ce se îmbina perfect cu interioarele minimaliste, moderne sau chiar traditionale.

Plantele artificiale pot fi o alegere ideala pentru orice mediu, deoarece nu numai ca ofera un aspect estetic, dar au si un efect pozitiv asupra starii de spirit. Mediul calm si armonios creat de plantele verzi ajuta la reducerea stresului si la îmbunatatirea starii generale de bine. În acelasi timp, poate fi folosit si pentru a decora spatii cu putina lumina în care este îngreunata cresterea plantelor vii.Disponibil in 4 culoriMontabil pe pereteFara intretinereCulorile fidele vietiiDetalii bogateAspect veselCu sfoara naturala Dimensiune:19 x 19 cmMaterial:PlasticCuloare:Negru, alb 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 16 Aug 2024, 06:58
3
vizualizări