Diagnoza auto la domiciliu testare reparatii Bucuresti / Ilfov

100 Lei
Diagnoza auto la domiciliu testare reparatii Bucuresti / Ilfov realizate de service mobil autorizat RAR

Suntem Service Mobil autorizat RAR si pentru autovehiculele NEDEPLASABILE din Bucuresti si din unele zone din Ilfov, va oferim servicii de asistenta tehnica, folsind doar de echipamente dedicate de uzina sau profesionale multimarca ce ne permit atat realizarea diverselor operatii de diagnoza auto prin testare computerizata, cat si realizarea unor verificari pentru localizarea unor defecte, ce pot fi urmate apoi de reparatii pe parte electrica / electronica, de multe ori chiar si pe loc, la sediu / la domiciliu, daca e posibil.

Printre serviciile pe care vi le putem pune la dispozitie se pot enumera:

- consiliere si asistenta la achizitia unui automobil second-hand;
- sincronizare / resincronizare sisteme anti-furt (de imobilizare electronica) in vederea repunerii in functiune a automobilului: "start error" - Mercedes, "EWS tampering" - BMW, etc.
- identificarea, interpretarea si stergerea codurilor de defect;
- verificarea in timp real a parametrilor de functionare;
- resetarea intervalelor de schimb / service / revizie;
- programarea cheilor cu chip si / sau telecomanda;
- codarea / programarea / scrierea / adaptarea unor module noi, sau reparate: pompe de injectie BOSCH la Ford / Opel / Audi / VolksWagen, etc.)
- reinitializarea sistelor de injectie asistate electronic dupa impact (accident);
- adaptarea / calibrarea unor componente inlocuite / reparate: clapete de acceleratie / cutii de viteze semiautomate pilotate electronic, filtre de particule curatate / inlocuite, etc.
- anularea limitei de viteza la unele autoutilitare (Mercedes / Renault, Citroen, Peugeot);
- deblocarea - cand este posibil - si apoi anularea blocatorului coloanelor de volan / directie blocate electronic la Audi, Mercedes, BMW, MINI, VolksWagen, etc.
- regenerarea statica / dinamica a filtrelor de particule colmatate;
- anularea alarmei / imobilizatorului la unele modele auto;
- verificarea starii acumulatotilor auto cu tester profesional;
- recalibrarea sistemelor pneumatice de suspensie (Mercedes; Land / Range Rover, etc.)

si multe altele...

Plaja de marci pentru care asiguram servicii de diagnoza auto, testare si reparatii la domiciliu in Bucuresti si in Ilfov este intr-o continua extindere, cuprinzand si:

Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daewoo, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, GM, Honda, Hyundai, Infiniti, Iveco, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, MG, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Samsung, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Vauxhall, Volkswagen, Volvo.

In acest sens, colaboram si cu alte unitati de service, care fie nu au dezvoltat un departament de electrica, fie au o plaja restransa de servicii in acest domeniu.

Preturile acestor servicii difera in functie de: complexitate, marca, model, an de fabricatie si nivel de echipare al autovehiculului in cauza si incep de la 100 ron, pentru verificarea computerizata specifica unui defect, de la un autoturism, fara a include si deplasarea noastra la vehiculul in cauza. 

Pentru detalii suplimentare si programari va stam la dispozitie L-V: 09:00-17:00; S: 9:00-13:00 (D - Inchis) la numarul de telefon afisat alaturi.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Ford Model A
Kia Mini
Land-Rover Range Rover
SsangYong Family
Data actualizării anunțului: 16 Mai 2022, 17:57
24363
vizualizări