Adaugă anunț

Resetare airbag & extragere citire aflare carpass cod pin securitate car pass Opel

100 Lei
Va punem la dispozitie la preturi decente servicii de resetare auto computerizata a calculatorului de airbag - SRS la Astra H si Zafira B , prin stergerea a crash data dupa un impact / accident, chiar si la sediul / domiciliul clientului din Bucuresti / Ilfov / imprejurimi, evitand astfel inlocuirea acestuia.

De asemenea, va punem la dispozitie la preturi decente servicii profesionale de extragere / citire / aflare cod de securitate / PIN de pe Car Pass prin mufa OBD.

Acest cod este absolut necesar in scopul programarii / reprogramarii cheilor, sau a diverselor unitati / module inlocuite pe autovehicul, serviciul fiind disponibil chiar si la sediul / domiciliul dumneavostra din Bucuresti / Ilfov / imprejurimi.

Preturile interventiilor noastre pot diferi in functie natura si complexitatea operatiilor solicitate, de anul de fabricatie al masinii in cauza, dar si de locatia la care trebuie sa ajungem (daca e necesar sa ne deplasam) pornind de la 100 RON pentru o verificare simpla. Aceasta suma nu include programarea cheilor sau a modulelor si nici deplasarea noastra la vehicul. 

Programari si detalii suplimentare puteti obtineL-V 9:00-17:00; S 9:30-13:30; D-inchis la numarul de telefon afisat alaturat.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Opel Astra G
Opel Astra H
Opel Astra J
Opel Combo
Opel Corsa C
Opel Corsa D
Opel Insignia
Opel Vectra B
Opel Vectra C
Opel Zafira
Data actualizării anunțului: 07 Nov 2019, 07:22
22
vizualizări