Resetare airbag & extragere citire aflare carpass cod pin securitate car pass Opel

100 Lei
Va punem la dispozitie la preturi decente servicii de resetare auto computerizata a calculatorului de airbag - SRS la Astra H si Zafira B , prin stergerea a crash data dupa un impact / accident, chiar si la sediul / domiciliul clientului din Bucuresti / Ilfov / imprejurimi, evitand astfel inlocuirea acestuia.

De asemenea, va punem la dispozitie la preturi decente servicii profesionale de extragere / citire / aflare cod de securitate / PIN de pe Car Pass prin mufa OBD.

Acest cod este absolut necesar in scopul programarii / reprogramarii cheilor, sau a diverselor unitati / module inlocuite pe autovehicul, serviciul fiind disponibil chiar si la sediul / domiciliul dumneavostra din Bucuresti / Ilfov / imprejurimi.

Preturile interventiilor noastre pot diferi in functie natura si complexitatea operatiilor solicitate, de anul de fabricatie al masinii in cauza, dar si de locatia la care trebuie sa ajungem (daca e necesar sa ne deplasam) pornind de la 100 RON pentru o verificare simpla. Aceasta suma nu include programarea cheilor sau a modulelor si nici deplasarea noastra la vehicul. 

Servicii disponibile:

- in Bucuresti sector 1, 2 si 6
- in Ilfov, in localitatile: Afumati, Bacu, Balotesti, Bolintin, Branesti, Buftea, Butimanu, Chiajna, Chitila, Ciocanesti, Ciofliceni, Ciolpani, Ciorogarla, Corbeanca, Crevedia, Dascalu, Dobroiesti, Dridu, Fierbinti, Floresti, Ganeasa, Ghermanesti, Gradistea, Gruiu, Gulia, Izvorani, Joita, Lipia, Malu Spart, Moara Domneasca, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Palanca, Pantelimon, Pasarea, Palanca, Peris, Petrachioaia, Poenari, Ogrezeni, Otopeni, Sabareni, Saftica, Snagov, Stefanesti, Tancabesti, Tantava, Tamasi, Tartasesti, Tunari, Vladiceasca, Voluntari, ori in imprejurimile acestora.

Pentru detalii suplimentare, sau pentru programari, va stam - cu placere la dispozitie L-V 9:00-17:00; S: 9:30-13:30 (D - Inchis) la numarul de telefon afisat alaturat. 

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Opel Astra G
Opel Astra H
Opel Astra J
Opel Combo
Opel Corsa C
Opel Corsa D
Opel Insignia
Opel Vectra B
Opel Vectra C
Opel Zafira
Data actualizării anunțului: 17 Mar 2024, 20:48
647
vizualizări