Reparam, inlocuim, imperechem CIM pentru orice tip de autoturism OPEL

450 Lei
Atunci cand aveti probleme cu pornirea, cand nu mai functioneaza semnalizarea, comenzile de pe volan sau claxonul aveti probleme cu CIM-ul. CIM-ul se poate repara sau se poate inlocui.

In cazul in care se repara CIM-ul original al masinii beneficiati de factura/bon fiscal si 12 luni garantie. In cazul in care CIM-ul nu se repara si va trebui inlocuit oferim garantie doar pentru rescriere/resoftare/imperechere, nu si pentru CIM-ul second hand achizitionat de dvs.

In cazul in care veti achizitiona un CIM second hand acesta trebuie sa aiba codul de piesa exact ca cel original, NU ESTE NEVOIE SA ACHIZITIONATI UN CIM SH CU TOT CU CODUL DE SECURITATE, nu este nevoie sa achizitionati calculatorul de motor, ceasuri de bord, chei, etc.

PRETUL PENTRU REPARATIE DIFERA IN FUNCTIE DE DEFECTUL DEPISTAT, PRETUL SE STABILESTE IN URMA DIAGNOSTICARII SI VERIFICARILOR CARE SE FAC LA MASINA.

Reparam pompe de injectie cu probleme la partea electronica, reparam calculatoare auto (UCH, BSI, BSM, BCM, ECU, etc.), reparam calculatoare cutii viteza, calculatoare airbag, reparam pompe servo, anulam imobilizatoare, decodam radio casetofoane si navigatii auto, reparatii ABS, etc.

Oferim servicii de scanare pentru identificarea codurilor de eroare + remedierea eventualelor defectiuni:
- se testeaza individual toate modulele de pe masina in functie de echipare, de exemplu: calculator motor, ABS, ASC, ASR, ESP, SRS - airbag, directie servo-asistata, aer conditionat, clima, pilot automat, imobilizator, instrumente de bord, inchidere centralizata, asistent parcare.
- resetare / reprogramare interval service.
- resatare oil si inspection service.
- adaptare / reglare / setare a unor componente + remedierea eventualelor defectiuni.
- resetarea martorilor de avarie din bord si identificarea cauzei care a dus la aprinderea acestora + remedierea eventualelor defectiuni.
- resetare martor airbag + remedierea eventualelor defectiuni.
- adapatare chei inchidere centralizata + remedierea eventualelor defectiuni.
- in functie de echipare se pot activa diverse functii / module, de exemplu: lumini, geamuri, inchidere, etc.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.
Stare produs
Second hand / Fără factură / Fără garanție
Data actualizării anunțului: 18 Apr 2024, 21:01
410
vizualizări