Reparam lampa frana suplimentara cu led pentru orice tip de autoturism

1 Lei

Reparam stopuri suplimentare de frana cu leduri arse sau diverse defecte la placa electronica pentru orice tip de autoturism.

Aceste stopuri sunt capsulate, nu au fost facut pentru a fi desfacute/reparate - acestea se pot repara doar prin taierea cu o minifreza, prin urmare pe partea dinspre interiorul masinii vor ramane urme in urma interventiei (urme care nu se vor obseva cu stopul montat pe masina).

Reparatia se face de catre electronisti profesionisti cu aparatura specializata. Se pot repara si stopurile celor care nu sunt din Bucuresti sau Ilfov, acestea pot fi trimise prin serviciile de curierat rapid, se vor repara in maxim 24 de ore de la primirea coletului si apoi vor fi trimise catre expeditor tot cu firma de curierat rapid - taxele de transport tur/retur vor fi suportate exclusiv de catre client.

Pretul pentru reparatia unui stop porneste de la 50 de lei, pretul se stabileste la telefon in prealabil cu clientul deoarece difera in functie de tipul de stop si de defectul constatat.

LUCRAREA BENEFICIAZA DE GARANTIE DE 6 LUNI.

NU NE OCUPAM CU DEMONTAREA / MONTAREA STOPURILOR DE PE MASINA, SE PROBEAZA PE BANCUL DE LUCRU LA PRIMIREA SI LA PREDAREA IN SERVICE.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTII SAU DE A REFUZA ANUMITE LUCRARI.

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 31 Mar 2024, 20:20
241
vizualizări