SMART - Programare / Reprogramare Cheie Telecomanda / Cutie Viteze

150 Lei

SMART - Programare / Reprogramare Cheie Telecomanda / Cutie Viteze ORIUNDE in tara la pret convenabil !

Service Autorizat din Bucuresti specializat pe servicii de diagnoza computerizata si reparatii ale sistemelor electrice si electronice auto, remediem problemele de pornire si de incuiere / descuiere din telecomanda aparute la automobilele SMART, ca efect al nerecunoasterii cheilor. Operatia de reprogramare / sincronizare a acestora se poate face si pe loc, la sediul / domiciliul clientului, folosind acelasi sistem ca si colegii nostrii de la reprezentantele Mercedes.

De asemenea, oferim servicii de reprogramare a controller-ului cutiei de viteze, ce se face dupa orice interventie asupra acesteia.

In scopul determinarii corecte a cauzei care genereaza aceasta situatie pentru fiecare caz in parte, inainte de a face orice demers in sensul rezolvarii problemei, vom face o testare completa a sistemelor electronic asistate care pot avea ca efect imobilizarea masinii.

Pretul unei dignosticari porneste de la 150 de lei, fara a include si deplasarea la vehicul.

Servicii disponibile:

- in Bucuresti sector 1, 2 si 6
- in Ilfov, in localitatile: Afumati, Bacu, Balotesti, Bolintin, Branesti, Buftea, Butimanu, Chiajna, Chitila, Ciocanesti, Ciofliceni, Ciolpani, Ciorogarla, Corbeanca, Crevedia, Dascalu, Dobroiesti, Dridu, Fierbinti, Floresti, Ganeasa, Ghermanesti, Gradistea, Gruiu, Gulia, Izvorani, Joita, Lipia, Malu Spart, Moara Domneasca, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Palanca, Pantelimon, Pasarea, Palanca, Peris, Petrachioaia, Poenari, Ogrezeni, Otopeni, Sabareni, Saftica, Snagov, Stefanesti, Tancabesti, Tantava, Tamasi, Tartasesti, Tunari, Vladiceasca, Voluntari, ori in imprejurimile acestora.

Pentru detalii suplimentare, sau pentru programari, va stam - cu placere la dispozitie L-V 9:00-17:00; S: 9:30-13:30 (D - Inchis) la numarul de telefon afisat alaturat.

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Smart Forfour
Smart Fortwo
Smart Roadster
Data actualizării anunțului: 22 Apr 2024, 09:55
11981
vizualizări