Verificare Auto Completa

350 Lei

VERIFICARE COMPLETA AUTO Second Hand cu servicii de CONTROL Rampa, DIAGNOZA Computerizata si TESTARE Caroserie - BUCURESTI la pret convenabi!

Poti afla in ce stare tehnica este autovehiculul pe care intentionezi sa-l achizitionezi printr-o verificare profesionala COMPLETA ce cuprinde 3 etape, menite sa te ajute sa-ti contureazi o imagine cat mai clara in privinta a ceea ce intentionezi sa-ti cumperi:

- un CONTROL de RAMPA - vizeaza identificarea jocurilor in articulatii, verificarea etanseitateii sistemelor de racire, ungere, franare, verificarea nivelelor si starii fluidelor (ulei motor, agent racire, lichid de frana, transmisie automata, etc.);

- o DIAGNOZA COMPUTERIZATA pe toate sistemele electronice asistate instalate pe vehicul de catre producator - urmareaste identificarea codurilor de defect, urmarirea principalilor parametrii de functionare in timp real ai injectiei, transmisiei, sistemului de climatizare, verificarea actionarii unor componente, etc.;

- o TESTARE a ELEMENTELOR CAROSERIEI ca si structura de rezistenta si ca si elemente, in scopul scaoterii in evidenta a unor interventii asupra caroseriei, sau a diverselor elemente ale cesteia (suduri, reparatii).

In acest scop, noi iti stam la dispozitie, cu un SERVICE AUTORIZAT R.A.R. si chiar si cu un departament de servicii MOBILE profesionale (in Bucuresti si Ilfov) de diagnoza computerizata (in cazul in care autovehiculul nu e deplasabil)..

Preturile serviciilor aratate DIFERA in functie de complexitatea verificarilor impuse, dar si de marca, modelul, anul de fabricatie si nivelul de echipare al masinii in cauza si INCEP de la 150 RON pentru o verificare computerizata, fara DEPLASAREA noastra la vehiculul in cauza.

Plaja de marci pentru care oferim aceste servicii este intr-o continua extindere, cuprinzand si:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Daewoo, Fiat, Ford, GM, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Program: L-V: 09:00-17:00; S: 09:30-13:30; D: Inchis
Ne puteti contacta la numarul de telefon afisat mai jos.

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 20 Iun 2024, 07:55
3628
vizualizări