HM-3439 Ochelari de protectie pentru sudura

19.6 Lei

Ochelari de protectie pentru sudura

Caracteristici speciale

Ochelarii au o banda elastica rezistenta pe care o poti folosi pentru a-i plasa deasupra capului. Astfel, tensiunea ochelarilor se adapteaza la forma capului tau.

Exista o piesa pliabila in partea din fata a ochelarilor, care ofera o protectie si mai buna pentru ochi impotriva scanteilor si stropilor.

Exista suficient spatiu in interiorul ochelarilor pentru ochi, pentru o vedere optima a lucrarii.

Carcasa ochelarilor se potriveste perfect in jurul fetei datorita elasticului si designului unic. In acest fel, stropii sau scanteile ratacite nu ajung pur si simplu in ochi.

Descriere

Protejarea corecta a dumneavoastra este esentiala atunci cand efectuati lucrari de sudare. Datorita acestor ochelari de sudura cu design profesional, va protejati ochii impotriva scanteilor si stropilor, care sunt inevitabile in timpul lucrarilor de sudare si slefuire a materialelor dure.

Folositi acesti ochelari pentru lucrari de sudare, dar si pentru lucrari de slefuire care elibereaza o multime de substante reziduale. Ochelarii in sine sunt fabricati din policarbonat transparent. Aceasta inseamna ca ofera o protectie optima pentru ochi impotriva scanteilor si stropilor. Deplasand lentilele pliabile in sus sau in jos, ajustati si vederea pe care o aveti asupra lucrarilor. Faceti acest lucru complet manual. Acesti ochelari sunt, de asemenea, usor de depozitat si transportat datorita designului lor mic. Asa ca il poti folosi perfect pentru lucrari de sudura in propriul atelier, dar si pentru lucrari la locatie. Un adevarat must-have pentru slefuitorii profesionisti, metalurgistii si sudorii.

Date tehnice:

Numarul de lentile din ochelari: 5

Diametru lentila: 50 mm

Acesti ochelari sunt potriviti doar pentru torte autogene si de taiere, sudura cu electrozi , NU pentru sudura MIG/MAG, TIG .

Data actualizării anunțului: 24 Apr 2024, 12:41
2
vizualizări