Masca Protectie Sata Aer Vision 5000 1000124

5317 Lei


Masca Protectie Sata Aer Vision 5000 1000124



Descriere:
Noua viziune Masca Protectie SATA Aer Vision 5000 pune accentul pe protectia eficienta a sanatatii si va permite sa experimentati un mod de respiratie complet nou si confortabil, datorita unui sistem de alimentare cu aer respirat complet reproiectat si patentat. Cu designul sau modern, ergonomic, gluga se poate adapta pentru a se potrivi cu aproape orice forma a capului, permitand reglarea individuala a circumferintei, inaltimii si pozitiei sale efective. Compresorul trebuie sa furnizeze aer dintr-o zona care nu este contaminata cu spray de vopsea
Confort - Noua metoda brevetata de respiratie a distributiei aerului in interiorul hotei reduce consumul de aer, precum si nivelul de zgomot la 64 dB (A). Lucrul cu echipament de protectie individuala devine extrem de confortabil. Este disponibila o optiune pentru un difuzor plug-in care permite un flux alternativ de aer in interiorul hotei. Ecranul mare, cu reflexie redusa, ofera un camp vizual foarte generos. Banda de confort care amortizeaza fruntea poate fi montata in doar cateva secunde - si o a doua, daca este necesar, pe spate, mentinand capota igienica curata si confortabila in orice moment. In timpul intreruperilor de lucru, hota poate fi agatata in mod convenabil de bratul de sprijin rabatabil integrat in regulatorul de aer SATA, fara a fi nevoie sa-l deconectati de la unitatea de curea.
Siguranta - 150 NI / min de aer comprimat curat din punct de vedere tehnic, asigura o usoara presiune pozitiva in interiorul hotei, pentru a preveni in siguranta penetrarea excesiva si contaminantii. Cand volumul de aer scade sub pragul minim necesar, va fi activat un semnal acustic de avertizare.
Practic - Designul modular permite adaptarea si actualizarea noii unitati de curea in functie de cerintele de lucru. Utilizatorii, de exemplu, au acum posibilitatea de a monta unitatea de reglare a aerului, fie in dreapta, fie in stanga unitatii de curea. Acelasi lucru este valabil si pentru cea de-a doua optiune de curea disponibila, absorbantul de carbune activ incl. regulament.
Accesorii utile, cum ar fi noul SATA Aer Warmer * si / sau SATA Aer Umidifier * pot fi usor conectate la unitatea de curea in functie de nevoile individuale.
Solutii individuale - Discurile SATA CCS (Color Code System) permit identificarea convenabila atat a hotei respiratorii, cat si a regulatorului de aer SATA, pentru a evita confuzia atunci cand sunt folosite mai multe hote in magazin.
Specificatii tehnice Masca Protectie SATA Aer Vision 5000:
- presiunea de functionare necesara fara pistol: 2,5 bar - 3,0 bar
- presiunea de functionare necesara cu pistolul (conectat cu furtunul pistolului de 1,2 m): 4,0 bari - 6,0 bari
- presiunea maxima de functionare: 10,0 bar
- debitul minim de aer necesar: 5,3 cfm
- debit maxim de volum de aer (la 6 bari, distribuitorul de aer complet deschis): 26,1 cfm
Informatii de siguranta:
Pentru a opera o masca alimentata cu aer, trebuie sa furnizati aer filtrat pana la cel putin 0,01 microni. Utilizati de preferinta un filtru in 3 etape. Aerul trebuie sa se deplaseze de la compresor la masca prin conectori de tip debit mare.
Cantitate: 1 buc


Caracteristici:
Produsul este nou 


Cod: 1000124


Producator: Sata 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:01
13
vizualizări