TH-10289 Caciula unisex cu lanterna

30 Lei
Caciula cu LED reincarcabil, unisex, marime universala, compatibila cu masina de spalat, baterie detasabila, incarcare USB

Aceasta caciula calduroasa si confortabila din material acrilic prezinta o lanterna LED frontala, care poate fi indepartata, pentru vizibilitate superioara in conditii de lumina redusa. Lanterna este plasata pe partea frontala a caciulii, similara cu cea a farurilor populate. 
Lanterna LED poate fi reincarcata printr-un port USB obisnuit. Lanterna are 3 intensitati diferite de iluminare si 4 led-uri.
Lanterna se pot detasa de caciula pentru ca aceasta sa poata fi spalata cu usurinta sau atunci cand lanterna este necesara in alta parte.

Caciula este potrivita si poate fi utilizata in multiple medii si scopuri pentru vizibilitate superioara in conditii de lumina redusa, ea poate fi utilizata la munca de mecanici, muncitori in constructii, instalatori sau alte persoane care lucreaza in domeniu tehnic, dar este utila si cand practici sporturi de iarna, cand mergi la alergat sau la plimbare in sezonul rece, cand te plimbi cu bicicleta, mergi pe munte sau cu cortul.

Specificatii tehnice:
– lumina Led are cu 3 trepte de luminozitate: puternic, mediul, si slab in functia de dorinta dumneavoastra ( se apasa pe butonul lampii de 3 ori consecutiv ).
– 4 LED-uri SMD de mare putere si are un buton de pornire / oprire situat in mijlocul luminii cu 3 setari de iluminare

- Far LED universal integrat intr-un capac confortabil;

– dispozitivul cu LED-uri se scoate din caciula pentru a fi reincarcat cu conexiune USB, care ar trebui sa dureze aproximativ 2 ore, apoi lanterna functioneaza pana la 8 ore pe o singura incarcare; 
– materiale: 100% Acril, Tricotat
– marime caciula: universala
– disponibil pe culoarea Neagra.

Data actualizării anunțului: 19 Apr 2024, 22:01
3
vizualizări