Geam Sticla Fix de pe Aripa Caroserie Dreapta Spate Mercedes W245 Clasa B Class 2005 - 2012

149.99 Lei

Va rugam CITITI ANUNTUL inainte de a ne contacta! Nu deranjati inutil pentru informatii care sunt prezentate deja in poze sau in descriere!

SDG Dezmembrari Galati vinde Geam Sticla Fix de pe Aripa Caroserie Dreapta Spate cod 0. Este pentru Mercedes W245 fabricat între anii 2005 - 2012. Se prezinta in stare buna, conform cu pozele din anunt. Pretul afisat este pentru Geam Sticla Fix de pe Aripa Caroserie Dreapta Spate fara alte accesorii.

Fiecare piesa este insotita de certificat de garantie si de factura! Se livreaza in toata tara prin curier rapid (contra cost), livrarea se face in 24h - 48h. Comenzile plasate pana in ora 14:00 au prioritate si se vor procesa in ziua respectiva, cele dupa ora 14:00 se vor procesa in limita timpului disponibil.

Nu ne asumam raspunderea in privinta compatibilitatii! Produsele din pozele afișate sunt cu titlu de prezentare, produsele achiziționate pot diferi din punct de vedere al codurilor, și pot necesita o cosmetizare, pentru că pot fi prăfuite în urma depozitării.

Pentru comenzi, nu ezitati sa ne contactati pe whatsapp sau apel la numarele de telefon din anunt!

Ne gasiti in Galati, str. Grigore Ventura, nr. 2, incinta Comat, si pe site:

- Google Maps: SDG Dezmembrari Galati

- Waze: SDG Dezmembrari Galati

Cod piesă: SDG-M41865

Piesă auto compatibilă cu:
Mercedes B-CLASS W245
Data actualizării anunțului: 03 Mai 2024, 05:38
0
vizualizări