Sistem de navigatie GPS PNI L810 7 inch 8GB Harti Camioane si Autoturisme Rulote Autocare

399 Lei

Sistem de navigatie GPS PNI L810 ecran 7 inch 800 MHz 256MB DDR 8GB memorie interna FM transmitter Harti Incluse pentru Camioane si Autoturisme Rulote AutocareDEALER AUTORIZAT PNI IN BUCURESTI CU OPTIUNE DE MONTAJ IN TOATA TARA LA CEL MAI BUN PRET!


* Ideal pentru tir, camion, dube sau chiar si autoturisme datorita ecranului generos si performantele foarte bune, ce asigura o calculare rapida a rutelor, fiind ideal pentru uz zilnic.

* Produsul este nou si se livreaza gata de drum actualizat la zi cu harti full europa inclusiv program pentru camion.

* Se poate ridica de la sediul nostru din Bucuresti sau livrare prin curier rapid cu optiune de plata cu cardul sau prin OP.

* Se emite certificat de garantie (24 luni) si factura fiscala.

* Pentru flote de masini se acorda discount!

* Descriere GPS PNI L810

 Afișează în mers sistem de restricții Camion,Interzis înălțime,Interzis tonaj,Avertizari, parametri camion,timpii de așteptare, sistem 2 șoferi, ADR
 Afișează în mers Parcări Camion,Peco, Supermarket-uri, Wi-Fi GratuitEtc
 Alimentare Card Combustibil AS24, CRT, DKV, E100, Eurowag, IDS, OKQ8 Routex, Tankpool24, UK-Keyfuels, UTA Fuels Etc.
 Market: Auchan, Billa, Carrefour, Kaufland, Lidl, Peni, Profi, Etc
 Afișează radare fixe, puncte intermediare, ieșiri de pe autostrada,zone industriale, zone de colectare 
 Harta Full Europa 
 Căutare locație folosind coordonate GPS de latitudine și longitudine
 Soft flexibil în Limba Română și Magyar
 Harta foarte Detaliată 
 Hărți pe viață Ecran 7"

Ecranul de 7 inch este extrem de sensibil si precis la atingere. Stylus-ul inclus in cutie ofera un control si o navigare prin meniuri mult mai precisa, fata de utilizarea cu degetele.

FM Transmitter

Sistemul de navigatie portabil PNI L810 este echipat cu FM transmitter. Acesta permite transmiterea melodiilor stocate in memoria interna/externa a navigatiei, pe radioul FM din masina.

Memorie interna

Memoria interna a navigatiei este de 8GB, ceea ce inseamna ca se pot integra harti complexe sau adauga fisiere multimedia suplimentare.

Procesor puternic

Receptia si afisarea pozitiei GPS pe harta se face instantaneu, datorita noului procesor mai puternic MSB 2531 cu viteza de 800 MHz si memoriei RAM de 256 MB.

Conectica

Conectica navigatiei PNI L810 este formata dintr-un port miniUSB, un slot micro SD, pentru harti suplimentare sau fisiere multimedia si o mufa jack pentru casti.


Sistem de navigatie GPS PNI L810  poate fi alimentat de la acumulatorul intern, de la calculator prin cablul de date sau in masina la bricheta de 12V/24V.

Player multimedia

Unitatea GPS are trei functii importante: player video, player audio si player foto. Suporta fisiere video precum: AVI, WMV si fisiere audio: MP3 si WAV. De asemenea, suporta formate JPG, BMP si PNG.


 
Puteti comanda in deplina siguranta on-line sau telefonic, urmand a fi livrat prin curier rapid/posta, plata facandu-se numai in momentul primirii produsului!

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Oct 2023, 05:10
59
vizualizări